REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cât costă un parfum de lux făcut de Monica și Ramona Gabor

Cât costă un parfum de lux făcut de Monica și Ramona Gabor

A.F. 31 octombrie 2023 | 00:00 572

Parfumurile de lux reprezintă nu doar un mod de a mirosi bine, ci și o expresie a statutului social și a gusturilor sofisticate. Un nume care s-a remarcat în industria parfumurilor de lux este acela al celebrului duo Monica și Ramona Gabor. Aceste două surori nu doar că au cucerit lumea modei cu frumusețea lor irezistibilă, dar au și creat o linie exclusivă de parfumuri care reflectă eleganța și rafinamentul lor. Cu toate acestea, aceste parfumuri de înaltă calitate nu sunt pentru toată lumea; ele sunt accesibile doar femeilor cu salarii mari.

Cat costa un parfum de lux facut de Monica si Ramona Gabor

Prețurile care sperie portofelele obișnuite

Unul dintre cele mai populare parfumuri semnate de Monica și Ramona Gabor este „I Am High on You”, un parfum ce emană rafinament și feminitate. Cu toate acestea, pentru a te bucura de aroma sa îmbătătoare, trebuie să fii dispusă să scoți din buzunar nu mai puțin de €179, în jur de 900 de lei. Este o sumă considerabilă pentru majoritatea oamenilor, iar pentru multe femei, aceasta reprezintă o investiție serioasă.

Dar acesta nu este singurul parfum din colecția lor. „I Am a Goal Getter” este o altă opțiune atrăgătoare, mai ales pentru femeile ambițioase și hotărâte. Cu toate că prețul său a fost redus de la €179 la €115 (în jur de 575 de lei), rămâne totuși un lux pe care nu oricine și-l poate permite.

Cat costa un parfum de lux facut de Monica si Ramona Gabor

Un alt parfum al celor două surori este „I Am On Top Of The World”. Cu o aromă captivantă și un design elegant al sticlei, acest parfum se vinde la prețul de €179. Cu toate acestea, în perioadele de reduceri, poate fi achiziționat la un preț mai accesibil, de €115.

Pentru cine sunt destinate aceste parfumuri?

Aceste parfumuri nu sunt create pentru publicul larg. Ele sunt destinate femeilor înstărite, care își permit să investească în produse de lux și să se bucure de rafinamentul și calitatea acestora. Pentru aceste femei, parfumurile Monica și Ramona Gabor reprezintă o modalitate de a-și sublinia statutul social și de a se simți unice și speciale în fiecare zi, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai promovati borfeturile astea .Aia din Dubai e largita de arabitoi de nu mia stie de ea .
4
0
Pffhahahahaha. Imi vine sa rad ca un cocosat lipit de gard
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468