REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cătălin Nechifor: Trendul PRO România e „foarte promiţător“ şi vom merge singuri în alegerile locale

Cătălin Nechifor: Trendul PRO România e „foarte promiţător“ şi vom merge singuri în alegerile locale

Replica API 7 decembrie 2019 | 01:54 436

Ioan Cătălin Nechifor

Liderul judeţean al PRO România, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Suceava, că formaţiunea pe care o reprezintă va merge singură la alegerile locale de anul viitor, după ce a obţinut rezultate ''încurajatoare'' la scrutinul de la europarlamentarele din primăvara acestui an şi la cel de la prezidenţiale.

''PRO România va merge la alegerile de anul viitor în formulă singură, chiar dacă unii tot ne dau ba plecaţi, ba înghiţiţi, ba transferaţi. PRO România va merge ca partid de sine stătător în alegerile locale şi asta va însemna cea mai importantă bătălie (...) Am trecut deja două examene politice majore, alegeri europene, alegeri prezidenţiale, şi le-am trecut cu scoruri care sunt încurajatoare'', a spus Nechifor.

În opinia lui Nechifor, trendul PRO România este ''foarte promiţător'', ceea ce ar putea determina ''un scor important'' la alegerile parlamentare din toamna viitoare.

''În politică, ceea ce este important este trendul, dinamica unui partid politic, nu neapărat fotografia de etapă, iar pentru noi, pentru PRO România, trendul este foarte promiţător, pentru că am închis alegerile europene undeva la 7%, iar prezidenţialele le-am dus către 10% (...) În felul acesta vom reuşi, în toamnă, atunci când vor fi alegeri parlamentare la termen, pentru că eu nu cred că vor fi anticipate, să ne ducem către un scor important, poate chiar cu 2 în faţă şi în felul acesta să reuşim să stabilim un echilibru care acum e într-o oarecare măsură disproporţionat'', a mai spus Cătălin Nechifor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu pinochie Monta o sa castigati...cotul si piscotul!
3
0
Vai de mama voastra! Sunteti nimeni in drum. Cu pisicul cacacios in fruntea voastra, sunteti varza. Ia sa vedem cand Ponta si Banicioiu vor fi arestati in dosarul Colectiv....
3
0
Asta sa o crezi tu. O sa castigati praful de pe toba.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108