REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cătălin Predoiu, atac INCENDIAR la adresa lui Ludovic Orban, după EȘECUL de la referendum

Cătălin Predoiu, atac INCENDIAR la adresa lui Ludovic Orban, după EȘECUL de la referendum

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:55 378

Deputatul PNL, Cătălin Predoiu, lansează un atac extrem de dur la adresa conducerii PNL și a lui Ludovic Orban. El susține că actuala conducere a PNL a aruncat partidul într-un nou eșec politic, care a rupt PNL de propriul electorat, conform stiripesurse.ro.

”Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã și cãtre un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã.”, arată Cătălin Predoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In psd si pnl au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-Olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-Liviu dracnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii stia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea lor.
1
1
Predoiu nu e prost,e un mare ticalos.Referendumul nu a fost esec pentru absolut nici un partid politic,ci a fost un fel de turnesol pentru societatea romaneasca. A iesit la iveala atat nepasarea populara fata de propriile valori nationale,ateismul majoritar clar,contrar afirmatiilor de tip cliseu ca am fi crestini si in general miserupismul national.Predoiu si alti ticalosi profita si baga nuiaua prin gard,pentru latraii prosti,destui si ei.
1
2
ce Predoiule a ajuns si la voi?Sa nu-mi zici ca ''aveti valori morale''ca vomit direct.Ce va ustura e ca v-ati umplut de penibil toti politrucii.Ramane la fel:muie dragnea,psd si stroe.
2
0
ce esec ma ? ca si-a luat muie dragnea si postacii lui pesedisti ?
4
2
asta ar trebui sa dea socoteala pentru referndumul cu 300 parlamentari la care l-a durut in pla de votul poporului, dar nesimtirea nu are limite dupa cum se vede, vorbeste de altii
7
0
A uitat ce mizerii a facut pe vremea cand era ministrul justitiei
7
2
doua partide ar trebui sa dispara de pe esicherul politic romanesc psd-ul si pnl-ul. ce bine ne va fi.
12
2
Cam are dreptate ca ludovic orban e prost, dar din perspectiva acuzatorului partea mai nasoala e ca e securist acoperit acest predoiu.
16
2
peiii drace cum ai aparut.
8
2
cum credeti voi.O sa va convingeti de asta!
7
0
Am spus, o zic si..o s..o mai graiesc: PNL este un partid de tradatori. Pe care l..as vota si miine in locul psd..ului, daca n..as avea alternative.
4
2
Liberalii,ba mistretilor,daca va rontatiti intre voi de ce nu ati pus intrebarea a doua la referendum ca va desfiintati.DA sau NU! Si vedeati ce cvorum iesea!! Peste 90 la suta ptr DA.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272