REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cătălin Rădulescu, REACȚIE FULGER după ce Adrian Țuțuianu a amenințat că îl va da în judecată

Cătălin Rădulescu, REACȚIE FULGER după ce Adrian Țuțuianu a amenințat că îl va da în judecată

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:00 260

Cătălin Rădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Adrian Țuțuianu, care a propus excluderea sa, va respecta rigorile statutului PSD, după decizia CEx de vineri potrivit căreia social-democrați nu mai trebuie să iasă cu atacuri publice împotriva colegilor, scrie Mediafax.

"Eu nu intru în niciun fel de dialog public și respect decizia CEx, așa cum ar fi trebuit să o respecte și «colegul» Țuțuianu. Pun în ghilimele colegul pentru că nu mai e coleg cu noi demult. Deci există o decizie a CEx de ieri, în care președintele a explicat foarte tare public că de acum încolo cine mai iese împotriva colegilor, deci s-a încheiat a fost un război între niște puciști și restul partidului care s-a încheiat prin vot, după acest lucru cine iese public va suporta rigorile statutului partidului. Deci eu nu vreau să fac niciun fel de remarcă sau să spun altceva față de ce a spus Țuțuianu. El trebuie să specifice public în Biroul Permanent de ce a făcut această declarație", a afirmat deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că va face precizări, dacă este necesar, în forurile statutare ale partidului și nu public.

"Ce s-a discutat în CEx și în afara CEx a fost până în momentul în care a fost votul, după care fiecare să suporte consecințele dacă iese împotriva unui coleg. Ce am avut de spus, am spus. Ce am zis eu atunci, înaintea Comitetului Executiv și în timpul Comitetului Executiv, are cunoștință și secretarul general adjunct al partidului, domnul Codrin Ștefănescu, și președintele partidului, Liviu Dragnea, și foarte mulți primari și membri de partid din județul Dâmbovița (unde lider al filialei PSD este Adrian Țuțuianu – n.r.) și dacă sunt alte lămuriri de făcut, o să le fac în cadrul Comitetului Executiv sau în cadrul Biroului Permanent", a completat Rădulescu.

ntrebat de MEDIAFAX ce va face dacă se va supune la vot excluderea sa din PSD, la propunerea lui Adrian Țuțuianu, Cătălin Rădulescu a răspuns: "Orice fel de cerință a lui Țuțuianu pe care o face publică va suporta rigorile statutului și a decizie Cex de ieri. A ieșit public, a cerut public excluderea mea, va suporta rigorile Comitetului Executiv și ale Biroului Permanent. Eu nu vreau să ies public. Eu ce am de spus, spun în cadrul partidului".

Chestionat cum comentează faptul că Adrian Țuțuianu a anunțat că îl va da în judecată, Rădulescu a replicat: "Să mă dea în judecată. Care e problema?".

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va propune, la următoarea ședință a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, pe fondul acuzațiile potrivit cărora Țuțuianu ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD. Acesta a adăugat că îl va da în judecată pe deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, deoarece acuzațiile nu au niciun suport în realitate, precizând și că îi va cere lui Liviu Dragnea să informeze public dacă există un sistem de supraveghere al SRI în sediul partidului din Kiseleff.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legile justiției, l-a acuzat vineri pe Adrian Țuțuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea și fost președinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.

Liviu Dragnea, a anunțat că cei mai mulți dintre colegii care au participat la CEx al partidului de vineri au cerut să nu se mai accepte ca vreun membru al formațiunii să iasă să atace public Guvernul și PSD.

"Ultimul gest cerut de majoritatea colegilor, să nu mai acceptăm, mai iese cineva și mai atacă guvernul, colegii de partid. Nu putem să o ținem cu dispute interne în partid. Nu e o amenințare este un apel cinstit la responsabilitate", a spus Liviu Dragnea, la finalul CEx al PSD de vineri.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt prostul cu medicina : boule pana in 1989 se intra pe dosar la medicina militara ,90% din turcii-tatari din Cta in modul asta au devenit "medici" pe dosar boule.
1
1
Parca sunteti la gradinita: Gigel m- impins;dar Costel mi'a pus piedica...si educatoarea altor timpuri: stai ca va aranjez eu pe amandoi.Astazi lucrurile s-au schimbat,vin gastile in aparare.
1
1
Cu astia defileaza psdul? Hmmm
3
1
ca astia ne iau de prosti,la gramada?atentie,la vot!!deja psd e grup infractional declarat.
5
1
aha ! asta inseamna ,ca au fost discutii ,despre libertatea de exprimare ! tipic psd ! pumnul in gura !
5
1
Cati boschetari absolventi de medicina "pe bune" mai cunosti tu? Daca esti cretin, de ce tii sa stie asta toata lumea?
4
6
Radulescu ar trebui sa fie supus unei expertize psihiatrice, omul asta nu are toate tiglele pe casa. Este clar ca PSD-ul a ajuns la actuala criza de imagine si datorita iesirilor psihotice ale mai multor membri,dar asta-i intrece pe toti.
13
5
radulescu un boschetar care reprezinta psd ul -cu litere mici
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920