REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cazare scumpă de pe litoral supără turiștii: Vrem să dormim, nu să o cumpărăm pe viață!

Cazare scumpă de pe litoral supără turiștii: Vrem să dormim, nu să o cumpărăm pe viață!

Replica API 27 iunie 2022 | 20:38 4860

După o iarnă lungă plină de ieșiri pe la munte, românii se întorc pe litoral mai dezamăgiți ca niciodată, fiind deranjați de prețurile mari la cazări. Pe un grup de facebook s-a creat un schimb de opinii.. mai acide, din pricina prețurilor. Un turist s-a arătat nemulțumit de faptul că o cameră a ajuns să costă 300 de lei, iar de aici până la un scandal online a fost un singur pas.

Cazarea pe litoral nu mai este ca pe vremuri și cu greu găsești prețuri sunt 150 de ei la cazare. În timp ce unii acceptă, conștienți de faptul că nu pot schimba ei lumea, alții și-au spus off-ul pe site de specialitate sau pe facebook.

Ce sunt prețurile astea la cazări? 300 lei pentru o cameră ... Vrem să dormim, atât, nu să o cumpărăm pe viață .. și plus că unele sunt mici.. sunt apartamente la 400 de lei .. chiar dacă a fost criză.. nu exagerați cu prețurile.. să vă scoateți banii și pe anul trecut”, a spus un turist.

Replica proprieterilor de apartamente nu a întârziat să apară.

Gazdă: Nu faceți un pic economie, lăsați luminile aprinse

Stimata doamnă, criză a fost pentru toată lumea și voi, ca turiști, când închiriați, nu faceți un pic economie ,lăsați luminile aprinse în timpul zilei, lăsați apa să curgă fara, trântiți ușile etc.... Eu vorbesc din propria-i experiență și totuși nu am prețurile exagerate că cele despre care ați relatat...și din aceasta cauză se măresc preturile. Cred că știți prețurile de la gaze, lumina, apă și cheltuielile pentru aceste servicii pe care le oferim sa vă simțiți bine”, a fost explicația unui proprietar.

Vrem să dormim numai" înseamnă că cineva să facă curățenie, nu există doamnă care să vină să facă curățenie, să spele și calce lenjeria fără 150 lei sau 100 lei fără lenjerii, deci dacă se calculează costurile de întreținere, publicitate și curățenie, după părerea dumneavostră cât ar trebui să coste o cazare? E ca și cum dvs ați vrea ca la restaurant o friptură să coste 8 lei, că în supermarket e 8 lei o felie de ceafă crudă....”,a fost replica altui privat.

Am auzit și 250 lei curățenia pentru o garsonieră! Spălătoria anul trecut era 6 lei/ kg, acum 10 lei/ kg”, spune un alt turist. ”Rog admini să blocheze aceste tipuri de comentarii ! Toți cei care închiriază știu ce cum au investit și cui se adresează! Cei cârcotași au destule opțiuni de cazare Și dragi gazde de la mare nu mai intrați in politichie cu asemenea nemulțumiți!”, a spus altă gazdă.

Un alt turist dă dreptate și proprietarilor, însă ”e adevărat ca s-au scumpit toate și că vă afectează.insa ganditi-vă că în acest fel nu o să vă mai calce nimeni în hoteluri și pensiuni și veți intra în faliment. Oare nu ar trebui găsită o soluție de mijloc pentru a fi bine de ambele părți? Ganditi-vă că si pentru noi ca este criză”. ”Grecia, Turcia sunt mai ieftin … sa nu mai zic se frații Bulgarii”, au spus alții..

Alții privați spun ca la prețul acesta, de 300 de lei camera, sau 400, pot avea la dispoziie un întreb apartament sau o casă, trebuie doar să știi unde să cauți.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cat de aglomerat este litoralul, preturile sunt mici. fraieri astia cu hotelurile ca nu maresc preturile si mai mult.
0
0
Eu am 4 apartamente in Mamaia si nu le inchiriez saracilor care vin la impins tava. Nu ai lovele, nu vii la mare.
1
0
Unde mai pui ca la pretul asta ati dau gratis adesiv cu flegma de kocalar la orice fel de mancare platita la restaurant !
1
0
Numaram banii dupa acest weekend fabulos.avem 10 apartamente.facem bani kklau.doamna Corina va multumesc pt ca ma sustineti. Va pup jos. Apasat
0
0
Turistii inteligenti, cu bun simt si dare de mana se duc pe alte meleaguri.
1
0
e turism makedonesc ce vreti
5
0
Se cearta un animal preistoric vezi turistul cu unul diin era primitiva, vezi localnicul. Amandoi niste imbecili de clasa mondiala cu gandul.numai la furat. Cand spui romania spui un mare rahat, cand spui turist spui un si mai mare cacat, si cand spui litoral sunt ambele de sus combinate, adica rahatul suprem. Nu vad nimic nelalocul lui in ecuatia asta.
0
0
litoralul e plin non stop!
1
0
din cauza mocangelilor psd,vouchere vacanta,noi cei cate le platim si nu avem asa ceva mai platim odata in plus sume imense la hoteluri de 2 lei.a ajuns in slanic moldova 350..500 lei camera ca in mijlocul Amsterdamului !!!
1
1
Nu va mai plingeti asa de tare. Daca nu ati avea bani nu ati veni pe litoral...
2
1
Cu cat e mai scump, cu atat e mai plin. Asa ca, nu va mai vaitati!
3
0
Eu zic sa mergeti la munte sa dati 350 400 lei pe o camera de rahat la o pensiune sau la un hotel vechi si sa va mai spalati ca mirositi
1
0
Si nici bon nu dau.
0
0
Pentru domnii turisti, sa ne intelegem, aici este pentru gertoii cocalari si t****i adevarati, blindati cu multe lovele, nu cu din aia wanna be. Iar pentru domnii care au cumparata un apartament si il inchiriaza in regim hotelier, ce sa-i faci tata, mai trebuia sa faceti o investitie, nu tu cartela sa deconecteze curentul, nu tu senzor pe tru aerul conditionat, cand lasa usa dechisa, un impozit la anaf, un cas la angajat, nu totul negreanu. Plm asta inseamna spatiu de inchiriat in regim hotelier. Asta noi tygany, cazam alti t****i intr o maniera tyganeasca.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367