REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cazul BĂRBATULUI căzut de la ETAJUL 10, în atenția ITM!

Cazul BĂRBATULUI căzut de la ETAJUL 10, în atenția ITM!

Replica API 20 decembrie 2021 | 23:18 3003

Ziua de vineri, 17 decembrie a.c., a debutat cu o tragedie. Un muncitor a căzut de la etajul al 10-lea al unui bloc aflat în construcție în Mamaia Sat, pe strada Promenadei. În ciuda eforturilor depuse de medicii solicitați la fața locului, bărbatul nu a putut fi salvat. În acest sens, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au deschis o anchetă pentru a aflat cu exactitate cum s-a produs tragicul eveniment.

(sursa foto: Youtube Opera Residence)

Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 10

În cursul zilei de vineri, 17 decembrie a.c., în Mamaia Nord, a avult loc un eveniment soldat cu decesul unui bărbat. Marian S. era angajat în cadrul societății Mibo Metal System SRL, deținută de Bobe Ion și Bone Marian, firmă care executa lucrări de montarea geamurilor în cadrul Opera Residence. În timpul executării lucrărilor, bărbatul se afla la etajul al 10-lea al imobilului, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. La fața locului au fost alertate atât echipaje din cadrul ISU Dobrogea, cât și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Bărbatul a fost găsit în stop cardio respirator, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, acesta a fost declarat decedat.

Inspectorii ITM au dechis o anchetă

În acest sens, inspectorii de muncă din cadrul ITM anchetează evenimentul soldat cu decesul angajatului. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și, pe cale de consecință, răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Date despre Mibo Metal System SRL

Așa cum am prezentat anterior, bărbatul era angajat în cadrul societății Mibo Metal System SRL, firmă înființată în anul 2012 cu sediul social în localitatea Valea Dacilor. Societatea se ocupă cu fabricarea de construcții metalice și părți component ale structurilor metalice. Administratorul societății este Bobe Ion.

Citește și:

ALERTĂ în MAMAIA NORD! Un BĂRBAT a MURIT după ce a CĂZUT de la ETAJUL 10

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai scoate-ti Petrele la Jogging ?
0
0
Muncitorii care au murit pe Aurel Vlaicu la lucrarile RAJA tot ei sunt de vina ca a cazut malul peste ei? Intr-o tara civilizata firmele astea care omoara oamenii la munca raspund.
6
0
Residence peste residence .Au invatat cimpanezii cuvinte noi
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468