REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

A.F. 15 octombrie 2022 | 00:00 398

Răzvan Botezatu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă" e aici. Competiția a fost una dură, care i-a pus limitele la încercare, însă prezentatorul este recunoscător pentru experiența trăită și pentru faptul că a reușit să-și îndeplinească o dorință cu banii încasați în urma participării.

Răzvan Botezatu

Fiecare concurent care participă la „Sunt celebru, scoate-mă" e aici este recomensat financiar în mod diferit, în funcție de cum a negociat cu trustul de pe Pache Protopopescu. Răzvan Botezatu nu a dorit să dezvăluie care a fost suma pe care a primit-o, însă a menționat că datorită ei a reeușit să-și achite o rată destul de serioasă.

„Da, din punct de vedere financiar pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am plătit rata la terenul de la casă de la Eforie. Casa moștenită de la tata. Pentru că nu avea terenul cumpărat și m-am gândit să fac ceva util cu ei. Nu pot să zic. O sumă ok!”, a declarat Răzvan Botezatu, conform Fanatik, citat de click.ro.

Răzvan Botezatu ne declara că jungla dominicană a reușit să scoată la suprafață mai multe frici despre care nici nu știa. Prezentatorul simte nevoia unei pauze, în care să se concetreze mai mult asupra propriei persoane.

„Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe „cutii cu traume” închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie", povestea Răzvan.

Competiția din Republica Dominicană continuă, iar concurenții sunt nevoiți să facă față probelor dificile, să consume tot felul de vietăți și să găsească o cale de a conviețui. De departea, cea mai discutată apariție a sezonului este Bia Khalifa, tânăra devenită vedetă după ce a participat la iUmor. Bia a avut numeroase conflicte atât cu cei di echipa sa, cât și cu adversarii. Singurul concurent care pare să se înțeleagă, cât de cât, cu tânăra este Giani Kiriță. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212