REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce bluze pentru bărbați sunt la modă în acest sezon: cu sau fără logo?

Ce bluze pentru bărbați sunt la modă în acest sezon: cu sau fără logo?

A.F. 8 octombrie 2022 | 00:00 1710

Bluzele sau hanoracele fără glugă sunt unele dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte. Vrei să te îmbraci la modă în acest sezon? Alege o bluză confortabilă, din țesături ușoare, într-un stil care să te reprezinte. În funcție de preferințele stilistice, poți alege un model cu sau fără logo, pentru a-l integra cu succes în ținutele tale zilnice.

Hanorace fără glugă pentru bărbați cu logo – pentru ținute energice și revigorate

Hanoracele fără glugă au devenit esențiale în garderoba unui bărbat, devenind din ce în ce mai populare, întocmai ca și hanoracele clasice. Cu toate că în ultimii ani stilurile hanoracelor fără glugă au luat amploare, acestea sunt în tendințe de foarte multă vreme.

Hanoracele și bluzele cu logo reușesc să domine lumea modei streetwear, potrivindu-se oricărei garderobe masculine. Există zeci de modele din care poți alege, indiferent că preferi un hanorac de bumbac negru, cu un logo multicolor sau un hanorac roșu, cu logo inteligent integrat, pentru un look de mare efect.

Pentru o variație de stil, bluzele cu logo sunt o alegere ideală. Astfel de modele sunt proiectate și realizate de designeri celebri, ce folosesc materiale de calitate pentru a realiza cele mai bune articole. Printre brandurile care s-au impus în crearea unor bluze din bumbac, descoperă colecțiile Superdry, Guess, Calvin Klein, Jack&Jones sau Adidas.


 O bluză în culori neutre, cu logo-uri, este un articol de îmbrăcăminte cu accente sportive care se combină frumos într-un look casual și chiar smart-casual. Poartă o bluză gri, cu logo-ul brandului, alături de o pereche de pantaloni chino sau din blugi și sneakerși sau pantofi casual, cum ar fi o pereche de mocasini. Dacă optezi pentru un look casual, cu pantofi sport, accesorizează ținuta cu modelul preferat de Caciuli Barbati pentru un look închegat.

De asemenea, poți purta bluza într-o ținută stratificată, sub un palton sau o jachetă pentru bărbați. Hanoracele fără glugă se potrivesc alături de cele mai casual articole vestimentar, dar se integrează perfect cu jachete varsity, din piele sau bomber. Când alegi să poți un hanorac cu logo sub o jachetă, optează pentru un logo mai tradițional și care să nu iasă în evidență.

Bluze pentru bărbați fără logo – cum să-ți definești un stil clasic, dar confortabil?

Hanoracele fără glugă sau bluzele din bumbac, ar trebui să fie nu doar stilate, și confortabil de purtat. Hanoracele negre, gri sau albe, sunt versatile, la modă și pot fi asortate cu orice, de la blugi, la pantaloni de trening și pantofi sport. În funcție de preferințele stilistice, alege Bluze Barbati simple, fără logo-uri sau alte imprimeuri. Vei obține un look clasic, dar casual și relaxat.

Alegerea unei bluze este extrem de simplă, cu toate că există zeci de modele disponibile. Orientează-te către un articol care arată casual, dar șic în același timp. Stilul de hanorac, dar lipsa unei glugi, face ca o astfel de bluză să fie perfectă pentru orice anotimp, chiar și pentru serile răcoroase de vară. O bluză fără logo îți va măguli forma corpului și va fi perfectă pentru a o stratifica peste o cămașă.

Dacă articolele pe care le porți de obicei, sunt gri sau negru, introdu în garderoba ta câteva piese colorate, fie simple, fie cu logo-uri senzaționale. În acest sezon, ambele modele de bluze sunt la modă, așadar nu ezita să le alegi. Bluza din bumbac reprezintă o modalitate ușoară prin care poți experimenta culori primare și imprimeuri cu logo-uri la modă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920