REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce CULORI ale PANTOFILOR pentru femei sunt la MODĂ anul acesta?

Ce CULORI ale PANTOFILOR pentru femei sunt la MODĂ anul acesta?

Replica API 16 iunie 2021 | 00:03 1595

Toate fashionistele dependente de modă trebuie să se pregătească anul acesta, deoarece mai ales sezonul estival, se anunță foarte vesel și foarte colorat. Iar atunci când vine vorba despre pantofi de damă vor avea de ales dintre o mulțime de modele și de culori unele mai minunate ca celelalte.

Ce culori sunt în tendințe?

În continuă evoluție, moda nu încetează să ne surprindă în fiecare an. Și acest an este cel care se anunță foarte bogat în surprize deoarece vei găsi o mulțime de modele de pantofi damă, în toate nuanțele și pentru toate gusturile.

La picioarele tale vei purta adevărate modele gurmande: pantofi în nuanțe de roz bubble gum, bascheți în nuanțe de roz bombon și sandale în nuanțe de albastru sau de verde.

Pantofii pe care îi porți în fiecare zi, trebuie să fie cei mai stilați, cei mai în vogă, dar și cei mai confortabili. Pe lângă faptul că îți reflectă personalitatea, trebuie să îți pună cel mai bine în valoare ținutele.

Pantofii nude sau bej, cei mai șic și cei mai rafinați

Nuanțele de nude sunt cele mai în vogă! Pantofii în nuanțe nude merg de minune atât cu ținutele mai elegante, cât și cu cele casual, mai ales cu blugii! Dar, pun cel mai bine în valoare și o nuanța mai vie sau mai veselă!

Pantofii damă roșii pentru un plus de veselie în ținutele tale

Pantofii roșii sunt cei mai eficienți atunci când vrei să pui cel mai bine în valoare o ținută, mai ales una mai clasică sau mai simplă. Dar arată cel mai bine și alături de un look total denim, de exemplu. Cei în nuanțe de bordo sunt și ei foarte potriviți.

Pantofii negri damă, clasicii atemporali, mereu o valoare sigură

Pantofii negri sunt în tendințe și mereu discreți. Sunt cei mai versatili în același timp și merg de minune cu orice ținută.

Nuanța de argintiu este cea care te va ajuta să te bucuri de un plus de excentricitate. Culorile metalizate sunt din ce în ce mai în vogă și pun în valoare orice tip de ținută mai ales cele în nuanțe neutre.

Nuanța de verde este cea care te va ajuta să îți înveselești ținutele. Și arată cel mai bine alături de alte nuanțe de galben sau de portocaliu.

Să nu uităm nici de nuanța de roz, cea mai romantică și cea mai în vogă. Și pantofii roz sunt chiar mai ușor de purtat decât ai putea crede.

Pantofii în nuanțe de bleumarin, marii clasici

Bleumarinul este o nuanță foarte în vogă și foarte clasică. Dar și foarte versatilă. Pantofii sport se pot purta alături de o geantă în aceeași nuanță sau de o altă piesă vestimentară tot bleumarin, de ce nu?

Nuanța de portocaliu este cea mai fructată, mai veselă și mai plină de vitamină. Arată cel mai bine alături de un top în nuanțe de alb și de o pereche de blugi. Este un detaliu interesant al ținutei, cu care te vei face fără doar și poate remarcată.

Magazinul CCC te așteaptă cu cel mai larg sortiment de pantofi în toate culorile, atât online, cât și în magazinele fizice. Nu vei mai ști ce să alegi! Asta e sigur!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108