REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce fac azi membrii trupei LaLa Band, la 11 ani de la succesul răsunător

Ce fac azi membrii trupei LaLa Band, la 11 ani de la succesul răsunător

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 1857

În urmă cu 11 ani producătoarea de televiziune Ruxandra Ion a lansat un proiect de succes în care personaje principlale erau 22 de tineri talentați ce făceau parte din trupa LaLa Band. Serialul s-a numit „Pariu cu viața" și o vreme a fost difuzat pe Pro TV, apoi pe Acasă. Unii au ajuns vedete la Antena 1!

Dorian Popa (34 de ani) a jucat rolul puștiului sexy și șmecher din „Pariu cu viața”, partenerul Alinei Eremia. A fost jurat la Next Star la Antena 1, a participat la mai multe reality-show-uri printre care „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, „Ultimul trib", „Asia Express”, a lansat piese de succes, a avut colaborări interesante, a jucat în filme și seriale, și-a deschis un site cu accesorii care-i poartă numele, a făcut reclame, are canal de Youtube și are succes în tot ceea ce face. Este un influencer de succes și a intrat în afaceri imobiliare, însă se gândește cu drag la vremea în care activa în LaLa Band, scrie click.ro.

Alina Eremia a fost un membru important din LaLa Band și din serialul Pariu cu viața

Alina Eremia (28 de ani) este de mică în showbizz și a participat la Eurovisionul copiilor. În serialul „Pariu cu viața” a fost personajul principal și prim solistă. După ce s-a încheiat serialul a început o carieră solo, a fost jurată la „Next Star” de la Antena 1, apoi a devenit imaginea mai multor branduri de produse de frumusețe și haine. A început să-și compună muzică singură și să facă piese care sunt în topuri. Anul trecut a acceptat să facă parte din proiectul „Masked Singer România".

Sore Mihalache (32 de ani) și-a început cariera de mică atunci când a făcut parte din trupa Dolly, pe care o înființase Nicola, iar apoi a făcut parte din trupa „Crazy Win”. A devenit actriță, a jucat în câteva filme și a continuat să facă și televiziune. A devenit mamă și continuă să facă muzică colaborând cu HaHaHa Production și își regizează propriile videoclipuri. Anul acesta a făcut parte din proiectul "Dancing on Ice: „Vis în doi" de la Antena 1 și a ajuns până în finală. Chiar dacă a trecut multă vreme de la lansarea ei, Sore probabil păstrează încă amintirile de acum un deceniu când se distra pe cinste cu amicii din LaLa Band.

Raphael Tudor (29 de ani) a fost partenerul lui Sore atât în serialul „Pariu cu viața”, cât și în viața reală, o scurtă perioadă. După serial a continuat să facă televiziune atât ca actor, cât și ca reporter în emisiunile de la Happy Channel. L-am mai văzut în „Lecții de viața” la Pro TV.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost parteneri de platou de colegi și de viață

Criss sau Cristina Ciobănașu (25 de ani) joacă un rol în serialul Adela de la Antena 1 și face diverse reportaje la Happy Channel. Ea a devenit cunoscută în showbiz ca un caz social la „Dansez pentru tine” unde Alex Velea a dansat pentru ea. A fost adoptată de producătoarea Ruxandra Ion care i-a oferit posibilitatea să joace în câteva seriale precum „Îngerașii” și „Aniela”. În paralel cu LaLa Band a făcut parte și din trupa One, alături de Vlad Gherman, cu care o vreme a fost logodită.

Vlad Gherman (29 de ani) este și el actor în serialul „Adela” și lucrează și la Happy Channel. A jucat în ultimii ani în „Fructul oprit” și „Sacrificiul” și s-a lansat și solo după ce a cântat în trupele LaLa Band și One. După despărțirea de Criss s-a cuplat cu colega lui Oana Moșneagu din serial și a lăsat în urmă amintirile din LaLa Band.

Mihai Mititescu (26 de ani) joacă și el în serialul „Adela” și a terminat facultatea de teatru. În plus, face și muzică. Și colegul lui Gabi Ciocan (29 de ani), are un rol episodic în aceeași producție după ce a jucat și în "Fructul oprit".

Alexia Talavutis (31 de ani) era actriță înainte de a juca în „Pariu cu viața”, a apărut în serialul „Trăsnitii”. Tânăra și-a făcut debutul solo după LaLa Band și s-a căsătorit cu unul dintre regizorii serialului. Anul trecut a prins un alt rol în „DM”, un serial realizat pentru Youtube cu adolescenți într-un liceu și cu multe întâmplări interesante. De anul acesta face echipa cu Dima Trofim în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva".

Dima Trofim (33 de ani) a început și el o carieră solo după LaLa Band, a participat la mai multe emisiuni de televiziune și reality-showuri. Din 2020 s-a alăturat postului Antena Stars ca și prezentator, dar a făcut o pauză. A devenit tată de băiat și acum este partenerul Alexiei la „Te cunosc de undeva".

Monica Odagiu și sora ei fac furori la Te Cunosc de Undeva

Monica Odagiu (26 de ani) a continuat să facă atât actorie cât și muzică. A lansat o piesă cu Dan Bittman și a filmat un videoclip, a făcut teatru și a lansat câteva piese cu sora sa, Ana Odagiu. Împreună fac și niște schetch-uri pe rețelele de socializare pline de umor, între muzică și actorie. De puțin timp ea și sora ei fac echipa în emisiunea „Te cunosc de undeva" de la Antena 1. Vremurile în care făcea parte din LaLa Band par să fie unele foarte îndepărtate!

Ana Banciu (29 de ani) s-a alăturat mai târziu serialului, însă a făcut carieră solo și are o carieră în televiziune. După ce a câștigat „Asia Express” cu Raluka, cele două au făcut echipă și la „Te cunosc de undeva”. Are carieră de succes solo și are un iubit care a cerut-o deja de soție.

Bubu Cernea s-a remarcat în LaLa Band

Bubu Cernea (28 de ani) a participat de mic la Eurovsion junior și a continuat să cânte la tobe așa cum a făcut-o și în trupa LaLa Band. După ce s-a încheiat serialul a fost toboșar cu trupa lui la „Roata norocului” de la Kanal D, cântă cu Inna, Irina Rimes sau Alina Eremia. A mai jucat în seriale la Happy Channel și de curând s-a logodit cu iubita lui care joacă în serialul "Adela". S-a remarcat în LaLa Band și se pare că proiectele interesante continuă să îi ocupe timpul.

Andrada Popa (24 de ani) a jucat în serial după care a urmat actoria în Marea Britanie. După ce a lansat mai multe piese s-a întors în țară și a jucat anul trecut într-un proiect marca Iura Luncașu, în filmul "Legații" în care are o secvență fierbinte cu Smiley. De curând a lansat videoclipul piesei „If He Wanted To He Would” și predă la școala de actorie a colegului Costin Cambir, care s-a întors și el din țară după ce a fost plecat o vreme.

Liviu Teodorescu (29 de ani) a intrat în proiect după ce a partipat la “Vocea României”. Acum este un compozitor de succes, iar anul trecut a lansat mai multe hituri, printre care “Îți mulțumesc”. În pandemie s-a însurat cu iubita lui din liceu.

Sali Levent (28 de ani) s-a lansat solo după serial, însă la un moment dat și-a îndreptat atenția către actorie. A jucat în mai multe filme regizate de Iura Luncașu și a continuat să primească oferte, apărând chiar și în serialul „Vlad” și a fost coleg cu Liviu Vârciu și Angel Popescu în comedia "Zăpadă, Ceai și Dragoste". Zilele trecute a lansat un videoclip și o colaborare cu Doddy la piesă „De ce ai mai sta”.

Giorgiana Drumen (23 de ani) era mezina echipei însă a crescut și s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy, care a lansat mai multe piese și videoclipuri. Ea este acum tiktok-eriță de succes

Andrei Ștefan (34 de ani) a câștigat o ediție „Dansez pentru tine” înainte de a întră în serial. După LaLa Band și „Pariu cu viața” a continuat să fie antrenor și să dea cursuri de dans, a devenit jurnalist și s-a implicat în multe campanii caritabile. Iar anul trecut s-a însurat și a devenit tată pentru prima oară. În plus, a apărut într-un videoclip împreună cu soția sa alături de solista Alina Dincă pentru piesă "„Amar, Amar".

Bianca Dragomir (30 de ani) a continuat și ea să cânte solo, dar a făcut și backing vocal pentru Loredana Groza în concertele ei.

Tot din LaLa Band a făcut parte și Oana Stanciu (29 de ani). Ea a stat multă vreme în spatele vedetelor, pe partea de promovare și a încercat și ea să lanseze mai multe piese. De remarcat că a slăbit foarte mult.

Gloria Melu (28 de ani) și-a continuat cariera de actriță și cântăreață însă a plecat în Statele Unite ale Americii. Acolo a lansat câteva melodii și a jucat în câteva piese de teatru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920