REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Ce fac fiul și nora lui Adrian Năstase cu campingul de la Corbu?!

Ce fac fiul și nora lui Adrian Năstase cu campingul de la Corbu?!

Mirela PASCAL 29 aprilie 2023 | 00:00 7805

Mihnea Năstase și soția lui, constănțeanca Corina Năstase, fostă Corolevschi, au dat greș cu campingul de la Corbu, inaugurat cu mare fast în 2021. Anul trecut, tinerii afaceriști au reușit să acumuleze datorii de 700.000 lei, în schimb profitul este nesemnificativ. Acestea fiind spuse, am încercat să aflăm dacă afacerea va mai funcționa în vara aceasta însă, potrivit primelor date, se pare că nu. Numărul afișat pe site pentru rezervări este nefuncțional, iar soții Năstase nu și-au mai promovat afacerea, așa cum ne-au obișnuit.

Ce fac fiul si nora lui Adrian Nastase cu campingul de la Corbu?!

Soții Mihnea și Corina Năstase dețin un proiect la Corbu, care se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module. Are și o zonă tip restaurant unde turiștii pot să servească masa, dar și ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi normale sau pentru rulote. Afacerea de la Corbu se derulează prin două societăți comerciale, fiind vorba de Wild Beach Camping Corbu la care Corina Ioana Năstase deține 90.9 % iar Mihnea Daniel Năstase diferența de 9.1%, și Wild Beach Resort Corbu unde Corina Ioana deține doar 9% iar Mihnea Năstase este acționar majoritar cu 91 %. Rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, așa că, anul trecut, prin mai, firmele au fost inactive, fiind reactivate după câteva luni. Nici vara anului 2022 nu pare să fi fost una încununată de succes, dacă stăm să analizăm datele financiare. Wild Beach Camping Corbu SRL, unde Corina Năstase e acționar majoritar,  a avut, în 2022 , cifra de afaceri de 49 930, profit de doar 28 476 lei și datorii de 238 305 lei., în timp ce Wild Beach Resort Corbu SRL a avut, în 2022 , cifra de afaceri de 49 927 lei, față de 176.610, cât a avut în 2021, profit de doar 16 548 lei și datorii de 455 889 lei.

Ce fac fiul si nora lui Adrian Nastase cu campingul de la Corbu?!

Nu știm dacă, dată fiind situația, soții Năstase vor redeschide vara aceasta afacerea de la Corbu. Am încercat să facem și noi o rezervare, la numărul afișat pe site, dedicat acestei secțiuni, însă nu este alocat. Mai mult, Mihnea și Corina nu și-au mai promovat, de luni bune, afacerea de pe litoral, așa cum au făcut-o până acum. Semn că acest sezon estival vor spune ”pas”. Rămâne de văzut!

Închirierea unui cort glam… 500 de lei pe zi

Năstase și soția lui au gândit afacerea ca o zonă de camping, dar și una de glamping, un fel de cort… glam, înconjurat de natură. Zona de Glamping reprezintă o simbioză între lux și natură, cu facilitățile unei cazări care îți oferă confortul de care beneficiezi într-o vacanță la hotel. Spațiul zonei de camping este de 7000 de metri pătrați.

Ce fac fiul si nora lui Adrian Nastase cu campingul de la Corbu?!

În zonă există și un bar, cu băuturi rafinate, iar pentru închirierea unui cort glam turiștii scoteau din buzunar 500 de lei.

Soția lui Năstase, fiica unui prosper om de afaceri din Constanța

Ce fac fiul si nora lui Adrian Nastase cu campingul de la Corbu?!

Corina și Mihnea sunt împreună de câțiva ani buni, iar în septembrie s-au căsătorit. Corina este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, provine dintr-o familie înstărită din Constanța, fiind fiica lui Constantin Corolevschi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Corolevschi tatăl nu mai are, în prezent, implicat în nicio firmă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai varsati frustarile aiurea pe aici ca nu va ajuta sa va luati maine paine...fiecare primeste ce merita Aici sunt doar coiii cuiva ( daca erau ai vostrii?)...Traiasca Revolutia Romana 1989 ati devenit liberi in postari ..cu painea mai greu
0
0
Niste c***e care au vandut tara pe bucati dupa ce l au impuscat pe nea nicu . A facut un an de asa zisa pedeapsa popo avid si nesatul si a ramas cu toata furaciunea ptr ca puii de c***e sa se dea afaceristi onesti
0
1
Pui de hoti !
2
0
Nastase impuscatul. Ce sange a avut sa-si traga glont in pielea gatului... Ca un Animal pus la zid. Politicieni ajunsi bogati prin furtul banilor Tarii. Au furat banii din taxe si impozite munciti din greu...
9
3
"Nu ma intrebati cum am facut primul miliard" .Restul sunt povesti.
13
0
Saracii miliardari.nastase a gurat dute milioane de dolari si voi ii plingeti pe borfasii adtia care s.au gindit sa betoneze plaja.nu va mai ajung milioanele hotilor?
13
1
Mărul nu cade departe de copac
14
0
Vezi ce note au acordat cititorii la ce ai postat! Choar ca iti trebuie medicamente! Si sa fii internat la nebuni! Esti o rabla si tu si cacatul ala de adrian care era acolitul schizofrenicului ala de ilici si au distrus romania!
14
5
Niște looseri infecți, din neam de hoți infecți, securisti-fii de lepre și cwrve cu ifose băutori de pishat din Dâmbovița cea jegoasă că sufletul lor ! Iadul să-i înghita! Mouyweyye îndârjita celor că ei ssi putorilor din sistemul asupritor shpagar inutil și îngălat. Mouwywe jegurilor!
16
1
ma asteptam la ceva mai mult de la numele de nastase, sau sint si ei beneficiari ai fostului si actualului regim.
9
1
lui Bombonel, au studiat pe banii unui print, in strainatate. Dupa ce au devenit oameni foarte destepti, s-au pus pe carciumi si terase, deh nu oricine varuieste trei pari! Interesant ar fi sa aflam si ce jumari ar fi primit printisorul de la "ai nostrii"!
19
1
Are balta peste, pqrdon, matusa Tamara! Ce sa faca si copiii, s-au jucat si ei oleaca de afaceristii.
26
0
Si sa o sugeti postacilor pt.Dl.Nastase Adrian, a insemnat mai mult in bine decat Constantinescu si Basescu...la citit postaculor
4
43
Sa o sugeti ,Ii cunosc de mici pe copii,sunt educati ok,normali care e stirrea? Ziceti ce in articol? Suntem langa voi...:))
5
47

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515