REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ce facem cu mașinile PARCATE pe TROTUARUL de pe strada ADAMCLISI?

Ce facem cu mașinile PARCATE pe TROTUARUL de pe strada ADAMCLISI?

Replica API 13 martie 2021 | 00:37 4902

Nici pietonii care circulă zilnic pe strada Adamclisi din Tomis Nord nu scapă de probleme şi pericole. Aceştia sunt nevoiţi să ocolească maşinile de pe trotuar pentru a-şi putea continua drumul. Doar că, de cele mai multe ori, le ocolesc ieşind în stradă, printre maşinile care circulă cu viteză.

Probleme fără rezolvare pentru pietoni

Constănţenii care trec frecvent pe strada Adamclisi se lovesc de problema autoturismelor parcate pe trotuar. Cu toate că pe o parte a străzii, fosta administraţie locală a montat celebrii stâlpişori, tocmai pentru ca şoferii să nu-şi mai parcheze maşinile, iată că pe cealaltă parte a străzii, lucrurile nu s-au schimbat, iar pietonii continuă să facă slalom printre acestea.

“Ne înghesuim pe bucăţica de trotuar care ne mai rămâne. Ne ştergem hainele de tabla maşinilor pentru că nu avem loc să trecem. Asta e situaţia!”, a explicat un constănţean.

Locurile de parcare, o problemă

În acea zonă, o problemă o reprezintă şi locurile de parcare. De dată recentă, spiritele s-au, totul fiind legat de noul regulament al parcărilor, care trebuia discutat săptămâna trecută, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Oamenii au fost foc și pară, pe motiv că prețurile discutate erau prea mari, restricții în ceea ce privește timpul, mai ales în centru, și așa mai departe. Primarul Vergil Chițac a retras proiectul de pe ordinea de zi, urmând să fie discutat în altă ședință a CL. Până atunci continuă dezbaterile.

Se cere sens unic

Există voci care cer instituirea sensului unic pe această arteră a Constanţei, tocmai pentru faptul că este una intens circulată şi se creează haos. Potrivit locuitorilor din zonă, sensul unic ar ajuta la degajarea circulaţiei rutiere din cartier. Contactaţi de către reporterii Replica, reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat că în prezent nu mai există alte avize pentru schimbarea regimului de circulaţie pe străzile din municipiu.

Citeşte şi:

Constănţenii cer SENS UNIC pe mai multe STRĂZI din Tomis Nord. Video!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sfaturi utile: Solutii asta este dar nu suntem in stare de asa ceva Multi vorbesc de parcari de parca am bea o bere Mama idiotilor e mereu gravida!
2
1
Cei din primarii sau cei responsabili cu parcarile nu au viziune sau sunt total depasiti de situatie.Parcari subterane sau supraetajate .
1
0
PESTE PARCARILE EXISTENTE ,CONSTRUITI 4 PINA LA 5 ETAJE DE PARCARI ETAJATE CA IN EUROPA.DACA STATI CU MIINILE IN BUZUNARE SI VA PLINGETI CA BABELE PE LA COLTURI NU VINE NIMENI SA VA REZOLVE PROBLEMELE DOMNILOR DIN PRIMARIE.PARCARILE ETAJATE SUNT SOLUTIILE DE MOMENT.
7
3
Scoate-ti stalpisori
3
8
articol,de cacat
6
4
dati le foc
5
1
Bagav-as pula in mate. Faceti taxe de zeci de mii de lei sa reduceti numarul masinilor . Eu am inventat apa rece si mersul pe jos Aveti incredere Oricum va luati MUMU
4
8
Ce facem cu masinile parcate pe A.Lapusneanu, str. Mircea, Sucevei. TULCEA ETC. Daca esti un ziarist adevarat vezi situatia pe ansamblu, nu un graunte, ca ti a spus un constantean, ca el nu reprezinta orasul
9
0
Site-ul "scufundaamiralul.ro" a fost suspendat de cam o saptamana, incercati sa intrati si o sa vedeti, au avut grija sa-l rezolve.
9
3
Giony..este dreptul fiecarui cetatean sa -si cumpere cate masini vrea dar sa le parcheze la el pe proprietatea privata daca isi permite . Primaria sa asigure cu plata macar un loc se parcare. Impozitul se plateste pentru proprietate indiferent ca se numeste autoturism ,casa barca .Daca ai avion si platesti impozit ...vrei sa-ti faca primaria aeroport?
11
3
CARE CONSTANTENI? S-A FACUT UN REFERENDUM IN CONSTANTA SI NU STIM SI NOI? LASATI PROSTEALA ASTA DE ARTICOL SI SCRIETI DESPRE LUCRURI SERIOASE, CE NAIBA!
3
3
Este dreptul oricarui cetatean sa aive o masina si atata timp cat plateste impozite ,primarul trebe sa faca parcari si locuri mai multe
12
8
Daca adamclisi este aglomerata, ce sa spunem de b.p. hasdeu? Care mai are si canalizari 100, parcari deloc, pietoni pe strada.
8
0
Simplu ce nu e electrica; hibrid full sau hidrogen oprit pe camp la intrare in oras.
2
15
PSD-isti care au stat atatea mandate ar fii trebuit sa construiasca locuri de parcare pentru ca era la mintea prostului ca numarul autovehicolelor va creste si ca nu vor fii suficiente locurile construite inainte de 89 . Au furat pana nu au mai putut , au lasat sa se construiasca haotic si acum se vad rezultatele administratie PSD-iste . Actuala administratie sa puna osul la treaba si in regim de urgenta sa construiasca cat mai multe locuri . Fie din bani publici fie firme private . Nu mai vorbim de faptu ca orasul Constanta este un oras turistic .
13
8
COCOOOO... nu le da idei sa desfiinteze gradinile, ca idiotii din primarie nu o sa faca parcari in locul lor ...in schimb vor face,blocuri , constructii etc. fara locuri de parcare.
13
0
Le luam in casa.
12
0
Da-ti jos stilpisori sa putem parca pe trotoar
9
9
Primare, desfiinteaza toate gradinile din fata si spatele blocurilor si fa parcari. Intre sosea si bloc exista spatiu suficient care arata deplorabil
2
12
Sunteti amuzanti! Daca si pe Adamclisi se circula cu viteza!!! Iar trotuarele sunt cu mult mai libere fata de alte zone. Offf, asa-i cand scrii doar sa te afli in treaba.
13
1
sunt masini sunt anexele la apartamentele din zona, ca ar fi in stare sa la parcheze si in casa
10
1
regulamentul parcarilor este bun .Pretul cerut este prea mare .Nimic nu este gratis .
7
4
Trotuarele sunt pentru pietoni.Pentru masini trebuie sa existe parcari .Maxim 1 loc de parcare publica pentru o locuinta, oferit contracost si fara exclusivitate de primarie .Asa este in toata lumea civilizata.
14
4
Eu am unde sa mi parchez masina ma doare in pix de voi saraciilor
12
3
Pe o parte a strazii sunt stalpisori si nu se poate parca asa ca pietonii au pe unde merge. Marea problema pentru mine care am copil mic este ca trotuarul eliberat este plin de gropi, denivelari puternice, etc care fac plimbarea cu un carucior aproape imposibila. Degeaba eliberam trotuarele daca sunt lasate de izbeliste. Sensul unic iar e o tampenie, nu ar rezolva nimic.
12
1
Cum ce facem, le ducem la Eforie, in curtea lui chitac. Semnati pentru demitere,scufundamamiralul.ro
12
5
Ai dreptare, trotuarul celalat, este larg si lumea poate circula pe acolo. Dar nu se vrea. Pana la urma, proprietarii de autoturisme au si ei drepturi. Platesc impozit pentru acestea, impozit care este colectat de primarie.
10
10
pe aceasta strada sta un faimos consilier USR, care a promis marea cu sarea, schimbari pt ca el iubeste Cta. Dar daca pe strada lui arata asa si inclusiv el parcheaza pe trotuar ditai bolidul 4 x 4, ce asteptari sa mai avem? iar ne am luat teapa si cu astia.
13
6
Vine Chitac cu regulamentul! Molima hastagista si cu holera galbena voteaza! Cei care v i au votat, ce sa faca, vor platii cu varf si indesat!!
14
7
Daca primarul si ,,echipa'' lui nu au solutii viabile pentru cetatenii orasului ,atunci valea 1
12
6
Tinand cont de lipsa locurilor de parcare, care este cunoscuta si recunoscuta de toata lumea, ar trebui sa fie si pietonii mai intelegatori. Este suficient sa traverseze strada si au trotuar suficient de larg pentru deplasarea lor in ambele directii. Chiar asa, vrem totul pentru noi, dar la ceilalti nu ne gandim?
13
6
Nu stiti ce sa faceti? Simplu, sa le sugeti pwla!!! Asta e problema voastra, merg 3 bosorogi si gata, sa mancati putin kkt
10
10
PRIMARE VEZI ISI PIERDE LUMEA RABDAREA CU TINE SI MO SA FI LUAT LA FUGA. PAI TERENURILE PARDUITE DE MASCARICI TREBUIE SA SE INTARCA LA MUNICIPALITATE CA E HOTARARE JUDECATOREASCA. PAI SI CE FACI? DORMI PE TINE
15
0
Acest primar cu gasca lui nu va face nimic, chiar a spus singur ca nu are fonduri pentru parcari !! Mai avem de tras inca 4 ani !
17
6
Noi trebuie sa gasim solutii sau Primaria!!!!
14
0
Pao daca locurile de parcare sunt o pb de ce naiba va mai intrebarii bai Replca de ce parcheaza lumea pe trotuar?!
21
0
Faceti in plm parcari suoraetajate in fata la fostu magazin dobrogea in spate la blocuri. Nu mai dati terenuri la biserici ca sunt ptr toate suflerle. Cinstruiti cu niveluri supterane si etaje si nu o sa mai aveti probleme cu nici o masina.
17
2
tepti din alte orase doar. De 31 ani presa din cta nu da nici o stire din alte judete si orase ale tarii. Aflu din discutiile cu oameni din alte judete cate fac pt localitati primarii de acolo. Presa nu da nici o stire pozitiva si nimic din alte orase. Cine face presa in cta? Cizmarii, spalatoresele, femeile de serviciu? Ziaristii din cta unde au invatat si ce au invatat? Doar stau in fata calc si copiaza stiri politice? Chiar sunteti cr..ni? Mars in alte orase si luati exemple de ce se face acolo si spuneti-le celor de aici, putorilor ?! Pt ce sunteti platiti?
20
0
Ne rugam la Dzeu sa vina cineva cu cap si care sa isi doreasca sa rezolve problemele constanteanului de rand nu sa isi puna firmele de casa la butoane. Acolo in zona aia se pot construi parcari etajate si ajung pt tot cartierul.dar cine sa le faca?madame Ovanesian are alte obiective, amiralul primar nu stie si nici nu poate, usr plus asteapta contractele promise de domn primar iar de psd ne am lecuit.deci, concluzie, le lasam acolo, NU ARE CINE CONSTRUI.NU SUNT CAPABILI!asta se doreste atat se poate atat se vrea.muie tuturor politicienilor
20
1
Bine ca avem masini ....restul e can can ....
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468