REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ce femei din PNL se luptă cu bărbații pentru scaunul de primar! Video

Ce femei din PNL se luptă cu bărbații pentru scaunul de primar! Video

Andreea CONDURACHE 16 aprilie 2024 | 00:00 1788

Mai puțin de 2 luni ne mai despart de alegerile locale din iunie, așa că, organizațiile locale se află cu pregătirile candidaturilor pe ultima sută de metri. Organizația PNL Constanța a organizat în cursul zilei de vineri, 12 aprilie a.c., un eveniment pentru candidații pentru alegerile locale, în prezența președintelui PNL Nicolae Ciucă, dar și a ministrului Energiei Sebastian Burduja. Dintre cei 66 de candidați prezentați, 12 sunt femei.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! Video

Liberalii constănțeni și-au lansat candidații la primăriile din județul Constanța, într-un eveniment organizat vineri, 12 aprilie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! Videofemeile liberale, aspirante la poziția de primar

Dintre cei 66 de candidați prezentați, 12 sunt femei. Evenimentul s-a desfășurat în prezența președintelui PNL Nicolae Ciucă, dar și ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoViorica Iancu

Viorica Iancu este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Cerchezu, comună condusă în prezent de Ștefan Chelaru. Înainte de a ajunge în PNL, Viorica Iancu a fost președintele organizației ALDE Cerchezu, dar și membru în Pro România.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoLaura Olteanu

Lista este continuată de Laura Olteanu pentru Primăria comunei Chirnogeni, condusă în prezent de Gheorghe Manta. Laura Olteanu este consilier local, fiind aleasă în 2020 din partea PNL și este profesor în învățământul preșcolar la Școala Gimnazială Nr. 1 Chirnogeni.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoIoana Robu - dreapta

Ioana Robu este candidatul PNL pentru Primăria comunei Corbu, condusă în prezent de Vasile Lumînare. Ioana Robu este consilier local și președintele PNL Corbu. Conform declarației de avere din 2023, Robu a încasat venituri și din activități agricole și este acționar în cadrul societății Damario Design SRL.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoLuminița Șandru

Luminița Șandru consilier local și candidatul PNL pentru Primăria comunei Dumbrăveni, condusă de Stelian Cliniciu. Conform declarației de interese din anul 2021, Luminița Șandru este asociat unic în cadrul societății Eval Clean Solutions Trading SRL. De asemenea, deține și 50% din acțiunile societății Ed Cargo Nav SRL.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoAnica Tufă

Anica Tufă candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Gârliciu din partea PNL. În 2020, Anica Tufă a reușit să câștige scaunul de primar din partea partidului ADER.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoTudorița Floros

PNL merge în continuare pe mâna actualului primar al comunei Ion Corvin, fiind vorba despre Turodița Floros. Primărița a fost aleasă în anul 2020. ,,Continuăm marile proiecte în comuna Ion Corvin. Am o viziune clară pentru comuna noastră -  dezvoltare și progres. Mă angajez să continui investițiile pentru viitorul comunității. Cu pricepere, cu implicare și, cel mai important, cu multă muncă”, transmite primarul. Tudorița Floros a preluat o primăria cu datorii exorbitante, aproape de faliment, din cauza intereselor foștilor primari. A fost nevoie de doar 2 ani ca datoriile achitate.  

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoAnca Belu

Anca Belu nu mai are nevoie de nici o prezentare. A preluat frâiele localității Mihail Kogălniceanu în anul 2012. ,,Sunt primar al comunei Kogălniceanu la al treilea mandat. O rețetă a succesului nu cred ca există. Ceea ce am învățat din administrație e ca trebuie să dispară sintagma nu pot, ai votul cetățeanului pe care nu trebuie să-l dezamăgești. Domnule președinte Mitroi vă rog să primiți din partea noastră voturile și vă rugăm să nu ne dezamăgiți. Vă cunosc politica și știu ca este politica cetățeanului. Am făcut parte dintr-o echipă care s-a aflat și în opoziție, am știut să facem față. În momentul în care ai bani poți să faci orice, important este să faci orice și să-ți duci la final proiectele și când nu ai bani. Trebuie să câștigăm competiția din iunie. Doresc mult succes tuturor candidaților și domnului președinte Florin Mitroi. Doresc succes la PNL. Un post binecuvântat și un Paște binecuvântat!“, a spus Ancuța Belu, la evenimentul organizat vineri, 12 aprilie 2024.

Și la alegerile din 9 iunie 2024, PNL va merge pe mâna primarului Anca Belu.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoNicoleta Vrabie

Nicoleta Vrabie s-a înscris în competiție la alegerile locale din 2020, pentru funcția de primar al localității Peștera, candidând independent, după ce timp de 30 de ani îndeplinit funcția de ofițer de stare civilă. Aceasta a câștigat mandatul de primar al localității cu peste 55% din voturi. Iată că Nicoleta Vrabie va candida pentru un nou mandat de primar, de data aceasta din partea Partidului Național Liberal.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoIuliana Mihon

Iuliana Mihon este consilier local al comunei Saligny și, totodată, candidatul PNL pentru funcția de primar la alegerile din 9 iunie 2024. A candidat și la alegerile din 2020, reușind să se claseze pe locul al treilea. Aceasta este angajată în cadrul SNCFR Cernavodă Pod în funcția de impiegat de mișcare, dar obține venituri și din arendă.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoRaluca Boitan

Rodica Boitan este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Saraiu, condusă de Dorinela Irimia. Rodica Boitan este directorul Școlii Generale ,,Nicolae Maraloi” Saraiu.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! VideoIulia Iurea

Iulia Claudia Iurea, viceprimarul comunei Valu lui Traian, este candidatul PNL la Primăria Valu lui Traian. ,,Candidatura mea la primăria Valu lui Traian și candidatura lui Florin Mitroi la Consiliul Județean a fost privită pentru localitatea Valu lui Traian ca un proiect care se extinde evident și la nivel de județ. Am acceptat să candidez la primăria Valu lui Traian pentru continuitate. Ăsta a fost scopul, pentru continuitatea proiectelor, ale investițiilor, relaționarea cu cetățeanul așa cum ne-am obișnuit să o facem”, a transmis Iulia Iurea, într-un interviu, pentru Replica de Constanța.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! Video

Și fostul primar al comunei Rasova, în perioada 2016 – 2020, Maria Mitu, candidează pentru un nou mandat din partea PNL. ,,O să vin în fața dumneavoastră cu o echipă tânără care dorește să învețe administrație locală pentru oameni, nu o administrație doar pentru o mână de oameni și pentru șeful lor” a transmis Maria Mitu.

Ce femei din PNL se lupta cu barbatii pentru scaunul de primar! Video

,,Este prima filială unde găsim în funcție sau nominalizate peste 10 femei. Apreciez foarte mult lucrul acesta și mulțumesc conducerii filialei pentru că a reușit să identifice numărul de doamne meritorii care să continue mandatul sau să candideze pentru că asta înseamnă că forța filialei stă în forța doamnelor. Felicitări și aș vrea ca modelul să fie preluat decât mai multe filiale”, a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai tare e Marianne Gijju de la Cumpănă. Toate astea mai sus menționate nu fac cât plămânul stâng al Marianei. Plămânul drept este de rezerva. Dacă mai și vorbește vine tornada.
4
1
Voi mai aveti incredere in aceste specii, care migreaza dintrun partid in altul? Oricum suntem cunoscuti ca si popor care se asociaza cu cel care iti promite mai mult. Din pacate, de fiecare data, plebea, adica noi cei care nu avem titulatura de alesi ai neamului, am tras ponoasele. In primul rand, cand stai cu stampila de vot in mana, sa analizezi candidatii, prin cate partide s-au perindat. Pai ei au tradat atatea partide, ce certitudine ai ca o sa-i pese de tine, un cetatean de rand, amagit de promisiunile electorale. Filipescule, l-ai pierdut pe drum pe dobre jr., dupa ce l-ai prostit sa vina dupa tine la ponta? Cand vreodata al satul il va intelege pe flamand?
1
0
Multă moooiiee și PNL și PSD. Tanti Belu bine ca ai angajat odrasla la aeroport. Nu mai da Barcaru limbi a primit înlocuitor.
8
0
Racolati prospaturi f.utu va in git de pnl , schimbati obositele astea , babaciunile aste zabaloase cu k.akat la c.ur ,de iti este scirba sa te uiti la ele , in frunte cu taranca de vrabie , huooooo pisamas pe ele !
7
1
Racolati prospaturi f**u va in git de pnl , schimbati obositele astea , babaciunile aste zabaloase cu k***t la c*r ,de iti este scirba sa te uiti la ele , in frunte cu taranca de vrabie , huooooo pisamas pe ele !
5
1
Dna Iancu .....sa aducă iz de oaie .si la Corbu....Mai puneti si un roman autentic de-al lui Stefan cel Mare ca poate inlocuieste bodegile si tavernele cu stilul ,bunul gust si investiile se vor face in scopul societatii si nu propriu.
7
0
La vot sa dati mwuuie PZD-ului ! Nu au facut nimic ca sa va rezolve problemele din Santierul Damen Mangalia , si doar iau pupat in kuuur pe olandezi !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468