REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce jenant! TANIA BUDI ÎŞI IA ADIO DE LA PETRECEREA de sâmbătă! Pompierii au închis Pavilionul Expoziţional

Ce jenant! TANIA BUDI ÎŞI IA ADIO DE LA PETRECEREA de sâmbătă! Pompierii au închis Pavilionul Expoziţional

Replica API 20 noiembrie 2015 | 20:02 283

După ce a fost nevoită să închidă clubul LUV, pentru că nu avea aviz de la ISU, Tania Budi are noi probleme! Petrecerea anunţată pentru sâmbătă seara în clubul LUV se anulează! Potrivit reprezentanţilor clubului LUV, în urma unui control al inspectorilor la Pavilionul Expoziţional, aceştia au decis să sisteze activitatea din cauza lipsei unui scenariu de incendiu. "Din păcate trebuie să vă anunţăm că evenimentul a trebuit anulat. Din cauza lipsei unui scenariu de incendiu pentru evenimente, ISU a decis AZI să sisteze activitatea Pavilionului Expoziţional, unde mâine (sâmbătă, 21 noiembrie – n.r.) avea să se desfăşoare evenimentul Luv" - scrie pe pagina de seocializare a clubului.

UPDATE:

Contactaţi de Replica de Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au confirmat că petrecerea programată sâmbătă nu va mai avea loc. Însă, au menţionat cei de la ISU, nu ei au decis sistarea activităţii! "Unitatea în cauză ne-a informat că doreşte să desfăşoare activităţi de club. I-am notificat să fie în conformitate cu legea în domeniul apărării împotriva incendiilor. Ulterior, adică azi, am fost în control, nu ne-au putut prezenta documentele din domeniul apărării împotriva incendiilor, pentru că nu au făcut nici un demers în sensul obţinerii lor. Aşa că le-am aplicat 7 avertismente, iar ei au decis singuri să nu mai organizeze evenimentul. Potrivit legii, nu puteau organiza un eveniment cu mai mult de 200 de locuri fără a avea documente în domeniul apărării împotriva incendiilor", au declarat reprezentanţii ISU.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108