REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce localități constănțene s-au înscris pentru programul WiFi4EU

Ce localități constănțene s-au înscris pentru programul WiFi4EU

Replica API 8 aprilie 2018 | 00:25 544

Internetul este o necesitate în ziua de astăzi, ținând cont că aproximativ toate domeniile de activitate necesită o conexiune la acesta pentru a-și putea desfășura activitatea. Iar cetățeanul de rând ține legătura cu rudele pe internet, își face cumpărăturile acolo, se documentează, învață, se relaxează și așa mai departe. Iată că Uniunea Europeană a găsit oportunitatea să ajute unitățiile administrativ teritoriale din cadrul acesteia, printr-un program de „licitații” a unor vouchere prin care sunt distribuiți bani pentru a implementa un sistem wireless gratuit pentru cetățeni în localități. Wifi4EU se numește programul, iar din România s-au înscris sute de UAT-uri. Nu mai vorbim de Constanța, care a găsit un prilej bun pentru a participa.

Bonurile valorice distribuite de UE au o valoare de 15.000 de euro, ele fiind distribuite pe conceptul „primul venit, primul servit”. Prima etapă pentru a depune cererile de finanțare va avea loc la mijlocul lunii mai. Primul lot, de 1.000 de bonuri, va fi distribuit în așa fel încât să existe minim 15 localități din fiecare stat membru. Asta pentru a exista un echilibru geografic. În următorii doi ani de zile, vor mai exista alte patru oportunități pentru a participa la acest program.

Din județul Constanța, până la data de 7 aprilie, s-au înregistat pe site-ul WiFi4Eu următoarele primării: Albești, Ciobanu, Corbu, Costineșt, Cumpăna, Independența, Limanu, Lipnița, Lumina, Mircea Vodă, municipiul Constanța, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia, Nicolae Bălcescu, Cernavodă, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Pantelimon, Peștera, Săcele, Saligny, Saraiu, Valu lui Traian și Vulturu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Sacele !!! Bravo Domnule Primar Oprea !!!
15
0
Hirsova nu a aflat de asta?
1
0
este uila masura,dar nu putem sa nu observam ca subiectele acute sunt evitate. Bunaoara, reabilitarea falezelor: incep intotdeauna din nord, in sud niciodata. Cad casele in apa la 2Mai. Ce zici domnule Moga, tatanele din Limanu, taietor de panglici dupa zugravirea unei gradinite, iti asumi acest subiect? hai, arata-ne ca se poate.
1
0
Si Cobadinul doarme!!!!!!
1
0
Orice cartela are net 4G, la ce rost wifi?
0
1
Lasa sa aveti net de calitate sa fiti mai bine manipulati si monitorizati....handicapatule
1
1
Bai prostane, nu intelegi ca sunt bani de la UE special ptr proiectul asta? Daca esti retard si nu te duce capul sa si pricepi ceea ce citesti, lasa-te de comentarii si pune mana pe o carte. Ce ai vrea, de banii astia sa-i hraneasca pe aia din parcuri?
4
1
Dar jegosul de Scupra de la Ovidiu de ce nu a inscris orasul Ovidiu? Nu a facut nimic benefic pentru ovidieni ci doar pentru el si neamul lui machidonesc. Cine beneficiaza de marea lui faleza de pe malul lacului cand ideal ar fi fost sa respecte proiectul initial de pe strada Poiana unde puteau sa ajunga si sa se bucure toti cetatenii orasului ,In 6 ani de mandat a cheltuit banii ovidienilor pe publicitatea pe care si-o face de cand este primar. Nu ai accesat programul dand posibilitatea altor localitati de parca aceea te-au votat, nu cetatenii din Ovidiu.
5
0
turcu din tuzla doarme si el a uitat de noi ,cum o sa uitam si noi de el la alegeri
4
0
Sunt deja peste 12000 de localitati inscrise in toata EU. doar primele 8000 vor primi 15.000 eur pentru a instala internet in spatiile publice. oare pe ce loc sunt aceste localitati ???
2
0
Lasa drogurile si ocupate de oras ca mai avem putin si scapam de tine
4
0
Primaria din techirghiol doarme...
4
0
Altii mor de foame si sete prin parcuri , DA plm au NET. Futu va n gura de stat prost tara retardata
2
11
Primaru de la noi doarme, noroc cu Gigi Baba ca are grija de apa comunei,felicitari!
4
2
Hai cu internetul !!!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108