REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce mai spune Iordache despre Legile justiţiei

Ce mai spune Iordache despre Legile justiţiei

Replica API 3 ianuarie 2018 | 00:00 383

Comisia specială privind justiţia se va reuni la finalul lunii ianuarie pentru a elabora proiectele de modificare a legislaţiei penale şi a procedurii civile, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele comisiei, Florin Iordache (PSD), precizând că nimeni ”nu s-a grăbit să depună amendamente”.

”Deocamdată asteptăm (amendamente la proiectele de lege-n.r.). Ţinem cont de Directiva UE privind prezumpţia de nevinovăţie, de Deciziile CCR. Încă aşteptăm amendamente. Nu s-a grabit, încă, nimeni să depună amendamente. Pe final de ianuarie probabil că vom face şedinţă”, a declarat preşedintele Comisiei speciale privind domeniul justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, pentru MEDIAFAX.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comisie speciala formata din analfabeti, cu studii cumparate la batranete, niste fosti soferi, mecanici, muncitori necalificati vor, in nemernicia lor , sa faca legii, ei niste borfasi, excroci, hoti in haita, ce asteptari sa ai de la acesti nenorociti? La puscarie cu toti
1
0
Justitia si serviciile romanesti,institutiile de forta si in general conducerea tarii de dupa chestia din 1989 au concurat la aducerea Romaniei la stadiul jalnic in care se afla azi. Clar ca este nevoie de schimbari mari si multe,dar fara ca romanii sa se schimbe fiecare din ei in bine,nu se poate. Asta este,incepand cu respectul fata de curatenie,ordine,de cum muncim fiecare,de relatiile interumane,apoi cu mintea limpede la vot,asta trebuie.Si da,dupa vot fara somn.Democratia se pierde extrem de usor de somnolenti.
3
0
Fata de sluga,olasa mai moale si stie ca mai este mult pana departe.Degetul de miere de pe hardaul de kakat care este psd-ul s-a evaporat si acum incepe mazgaleala.Sa te tii!
5
0
Lui ciordache si mie binenteles
1
6
vezi ca-si revin romanii din sarbatori si de data asta nu mai scapi.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108