REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce mesaje primesc jandarmii din Constanţa: ‘Aveţi vreun antidot? M-am injectat cu canabis’

Ce mesaje primesc jandarmii din Constanţa: ‘Aveţi vreun antidot? M-am injectat cu canabis’

Replica API 3 martie 2018 | 00:00 484

‘Încercaţi la BCCO’

‘Încercaţi la BCCO’

În timp ce jandarmii au fost în teren zilele acestea, ajutând la degajarea carosabilului acoperit cu zăpadă, iată că anumite persoane au chef de… glume. O tânără plictisită a găsit momentul ideal și modul de a face mișto. Aceasta a trimis un mesaj Jandarmeriei de la malul mării, precizând că s-a certat cu tatăl și s-a injectat cu canabis, după care a fumat marijuana. A continuat cu faptul că nu se simte bine și a cerut un antidot.

”Seara bună. Am nevoie de dumneavoastră. M-am certat cu tata și, de supărare, m-am injectat cu canabis. După ceva timp am consumat și marijuana. Acum nu mă simt bine deloc. Îmi puteți spune unde găsesc un antidot?”. Dar și răspunsul Jandarmeriei a fost unul pe măsură: ”Bună seara! Încercați la BCCO”. ”Aseară, o domnişoară pusă pe glume avea nevoie urgentă de o farmacie. I-am recomandat una deschisă non-stop”, este mesajul jandarmilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pui o cascheta ,pui un pulan,pui un cacat...iese un jandarm
12
1
pentru o tigare de botanice ! am fost obligat sa le arat partile intime MASCULINE ! pentru ca mau amenintat ca daca nu le arat , ei ar putea crede ca eu ascund ceva in MASCULINITATE , printer care un alt istet a duso si mai departe si a zis ca ma poate acuza ca vind , nici decum ca am cumparato in timpul flagrantului . numai am curaj sa fac vreo reclamatie . CUI ?
10
3
Jandarmeria e luata la misto, fiindca marea majoritate e constituita din analfabeti functionali, si mai iau si spaga ca sa aplice defectuos legea. Si, ei daca vor sa raspunda la fel, sa-si dea demisia, si apoi sa raspunda la fel. Dar tot noi putem lua masuri: filmati-i in timp ce umbla cu neuronul fara caciula -cascheta-, in timp ce scuipa seminte pe strazi, si faceti sesizari.
11
6
Jandarmeria nu poate raspunde cu mistouri! Cine a transmis tinerei sa incerce la bcco trebuie dat afara.Habar nu are ce spune legea.Trebuia sa verifice daca tanara e in pericol.
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108