REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CE PALMĂ pentru Micu! Boroianu: ‘Dacă va îndeplini condiția să nu aibă o condamnare, atunci discutăm dacă va candida din partea PNL la primărie’

CE PALMĂ pentru Micu! Boroianu: ‘Dacă va îndeplini condiția să nu aibă o condamnare, atunci discutăm dacă va candida din partea PNL la primărie’

Replica API 23 februarie 2019 | 16:22 614

Auto-proclamatul candidat de la Tuzla își poate căuta alt partid!

Auto-proclamatul candidat de la Tuzla își poate căuta alt partid!

Robert Boroianu

Liberalii constănțeni s-au reunit, vineri, în ședință a Biroului Permanent Județean, fiind discutate mai multe aspecte legate de organizarea în perioada campaniei electorale. Subiectul 'Constantin Micu', fostul primar al comunei Tuzla, nu a avut un deznodământ în cadrul ședinței, deși acesta a confirmat că va fi candidatul acestui partid la alegerile din 2020. Zvonurile cum că Micu ar fi fost validat în funcția de președinte interimar al PNL Tuzla, „la pachet” cu echipa acestuia (echipă plimbată de fostul primar, cu câteva excepții, prin mai multe partide – PSD, ALDE și Pro România) au fost infirmate de secretarul general al PNL Constanța, deputatul Robert Boroianu. Tot Boroianu a precizat că Micu nu poate fi președinte al organizației Tuzla și nici candidat al partidului la Primăria Tuzla. Însă, a subliniat Boroianu, aceasta este opinia sa, în calitate de “liberal, secretar general al organizației și deputat”.

Constantin Micu

“Părerea mea este că domnul Micu poate candida din partea PNL dacă îndeplinește condițiile, criteriile partidului de desemnare a candidaților. Și, din câte am văzut în presă, dumnealui are o condamnare. Dacă va îndeplini condiția să nu aibă o condamnare, atunci mai discutăm. Să nu uităm cazul domnului Scripcaru, de la Brașov sau a altor colegi care, deși aveau cele mai mari șanse și au și fost confirmați în funcții, ei nu au mai putut candida din partea PNL pentru că aveau problema condamnărilor. Avem acel Decalog, este linia partidului. Și domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, s-a retras, vă aduceți aminte, când a intervenit problema dosarului”, a declarat Robert Boroianu.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sug pula bine
0
0
Domnu Silviu ,lasa te rog comentariile in privinta mea!!
0
2
Nu votati Micu ,ne ducem de rapa cu acest sarlatan politic!
2
0
Va rog fara comentarii cu cuvinte obscene sau la adresa cuiva!
0
0
Va rog sa va potoliti cu comentariile!
0
0
Nebunii la putere!
0
2
Fututilor cacaciosilor
0
0
Vreti cascaval? Gata numai aveti bani,nu stiti sa legati doua cuvinte,primaria zici ca e bordel!
0
0
Sa va dam la muie
0
0
Stimati Jurnalisti de la Replica,poate dsv,sunteti mai adevarati Constanteni si vreti sa progresam si noi mai departe,dar cu acest model de politicieni precum e Boroianu ne facem de ras.ca el e un Escroc,Sralatan si Ordinar al politici,PNL din jud C-ta.Si va puteti documenta cea ce va transmit eu.
1
0
Ies eu primar!
0
1
Cand scapam de voi leprelor?
1
0
La puscarie cu voi
2
0
Nu se stie oameni buni scoala lor ca ar face orice sa ajunga primari si dupa ne trateaza cu cea mai mare nesimtire de pe lumea asta......nu exista scapare din asta,nu avem ce face dar macar sa se faca dreptate,primar interlop,primar camatar si multi altii?
2
1
Nu va e rusine mai PNL sa luati scursurile comuniste din PSD-ALDE-Ponta?
3
0
Ne alegem sef ,primar ca mai apoi sa fim tratati ca niste zdrente
2
0
Felicitari George Dragomir, pt toti ani care ai fost si care o sa fii capra psd ul.
5
0
Moisei primar la Tuzla!
2
7
La fel de cretini ca si aia re la Bucuresti.O sa schimbati vreo 5 6 candidati pana iese PSD si voi o sa fiti iar pe locul 3.Voi nu aveti un limbaj comun.In sedinta va dati frati iar afara va vindeti la primul colt.In judetul asta PNL este format din angajatii PSD-ului.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212