REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ce se mai aude despre spitalul Covid de pe stadionul Portul!

Ce se mai aude despre spitalul Covid de pe stadionul Portul!

Victor ROTARU 11 noiembrie 2022 | 00:00 2386

Spitalul modular de pe stadionul Portul din Constanța, sub denumirea de SMMIT, a funcționat ca secție externă a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandu Gafencu” Constanța și a fost operațional de pe data de 27 septembrie 2020, pentru a prelua cazuri ușoare și medii de infectare cu noul coronavirus. Acum, Col. Dr. Aurel Trană a declarat pentru Replica de Constanța că spitalul va rămâne pe poziții până când se va hotărî la nivel de țară dacă existența lui mai este necesară.

Spitalul SMMIT, deschis pe stadionul Portul din Constanța, a fost operațional începând cu data de 27 septembrie 2020, funcționând ca o secție externă a Spitalului Militar de Urgență, pentru a putea prelua cazuri ușoare și medii de infectare cu noul coronavirus. La acel moment, capacitatea totală a spitalului era de 100 de locuri.

Mulți se întreabă, însă, dacă mai este necesar, în acest moment. Ei bine, nu, însă nu se știe dacă va fi desființat și când. Contactat de reporterii de la Replica de Constanța, Col. Dr. Aurel Trană, a declarat: „Ideea este că s-a hotărât la un moment dat să rămână așa până vedem ce se întâmplă cu pandemia. Deocamdată, în momentul acesta, nu știu să răspund la această întrebare. Probabil că îl vom strânge la un moment dat, dar nu știu când. Nu e o hotărâre a spitalului militar. Deocamdată este destul de bine să mai fie ținut, pentru orice eventualitate. Nu poate fi ținut la infinit. Când se va hotărî la nivel de țară că nu mai este nevoie să mai fie în picioare, probabil că se va strânge.

Stadionul este tot al Portului, este în custodie. Încă este păzit, este un spital funcțional acolo. Dacă sunt pacienți, noi îl punem în funcțiune în câteva ore. Noi avem o echipă formată de la începutul începuturilor, cadre medicale militare.”, a mai declarat Col. Dr. Aurel Trană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spitalul județean cu conducere din armată nu manevranți și spăgari politic Intri in spital cu o boală iesi cu trei Niste mizerii
1
0
S-o credeti voi ca se va mai juca fotbal acolo ,locul a fost lăsat în paragină intenționat ca cineva să pună laba pe el. Dacă nu era construit spitalul de containere pe el până acum era deja prăduit,!
2
0
Vrem stadion fara blocuri de papagali. Forza fotbal haide Portul !!!!
0
1
Pt china virus iti zic ca esti un dobitoc. Pt Fotbal, care fotbal amice?ca acolo nu s a mai dat cu picioru n minge de ani de zile.locul ala e vanat de Zelca de Solid House de Eurovial de toti asa zisisi dezvoltatori imobiliari. Exista o discutie ca locul ala sa fie dat pt a se construi blocuri.este unul dintre acele locuri care inca mainrezista spagarilor si nulitatilor din primarie. Este pus in discutie de mult.de pe vremea lu Fagadau.dar a vebit pandemia si nu au mai apucat.acum e Chitac care vrea sa il vanda unui offshore. Rusu e bagat si el in combinatie.de asta si articolul asta venit de nicaieri. Nu o intereseaza pe p****l m****a de stadion sport samd.aduce in atentia publicului acest aspect doar doar cineva se sesiseaza si punand presiune pe MAPN sa stranga calabalacul sa poa sa inceapa procedura. Acolo vor fi 3 blocuri.cine le va face o sa aflam in 3 ani.dupa alegeri.in functie de cine castiga alegerile. Sportu e mort si ingropat in Cta
2
1
Spitalul Wu-Han Virus?Cand face China plata pentru ce a facut?Datoreaza intregii lumi peste 10 trilioane USD
6
0
lasa ti stadionul pentru fotbal !!! afara cu voi !!!!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212