REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce spun polițiștii despre cazul copilului agresat de tatăl său

Ce spun polițiștii despre cazul copilului agresat de tatăl său

Replica API 20 septembrie 2022 | 14:11 2173

Duminică, 18 septembrie, un părinte a fost filmat în timp ce-și brusca copilul în scara blocului. În imaginile surprise de camerele de supraveghere se observă cum un bărbat se chinuie să stăpânească un copil care, probabil, refuza să intre în casă. Potrivit oamenilor legii, mama copilului, de 36 de ani, a reclamat faptul că, la data de 18 septembrie a.c., i-ar fi solicitat unei persoane să-l ducă pe minor la tatăl acestuia, iar întrucât copilul nu ar fi vrut să rămână, bărbatul în cauză, împreună cu mama acestuia l-ar fi constrâns fizic pe minor, acesta prezentând o leziune fizică.

Mama copilului a încălcat ordinul de protecție

”La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 40 de ani, cu privire la faptul că soția sa ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul s-ar fi deplasat la unitatea de învățământ a fiului său, pentru a-l lua pe acesta, la locația respectivă aflându-se și soția sa, împotriva căreia fusese emis un ordin de protecție, aceasta încălcând interdicțiile impuse, respectiv păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri.

La aceeași dată, mama copilului, de 36 de ani, a reclamat faptul că, la data de 18 septembrie a.c., i-ar fi solicitat unei persoane să-l ducă pe minor la tatăl acestuia, iar întrucât copilul nu ar fi vrut să rămână, bărbatul în cauză, împreună cu mama acestuia l-ar fi constrâns fizic pe minor, acesta prezentând o leziune fizică.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și rele tratamente aplicate minorului.” au transmis reprezentanții IPJ.

Citește și Copil agresat în scara blocului de propriul tată; polițiștii au fost sesizați! Video

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci pana la urma a incalcat Mama ordinul de protectie, ce s-a intamplat de fapt? Pai daca avea Ordin ce cauta la copil
1
0
Caci am auzit ca au fost cazuri cind circulau si ei fara permis ,co fi zvonuri co fi adevarat nu stim ,verificati va rugam.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272