REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spune George NICULESCU, despre posibilitatea ca EUROPA să intre în BEZNĂ

Ce spune George NICULESCU, despre posibilitatea ca EUROPA să intre în BEZNĂ

Replica API 3 noiembrie 2021 | 09:40 11206

Europa ar putea rămâne, în perioada imediat următoare, fără curent electric pentru o perioadă cuprinsă între o zi şi o săptămână. Armata din Austria deja a început să pregătească populația pentru un „blackout” masiv. Cu toate că nu se știe dată exactă, autoritățile au început deja să ia măsuri pentru a trece peste această criză iminentă. Îngrijorarea față de acest eveniment ne-a determinat să cerem un punct de vedere secretarului de stat în Ministerul Energiei , George Niculescu.

George Niculescu

Vestea că am putea rămâne fără energie electrică zile întregi a provocat îngrijorare printre cetățeni, fiind o situație cu care populația bătrânului continent nu s-a mai confruntat. De asemenea, la Constanța au fost persoane care și-au arătat îngrijorarea față de siuația în care am rămâne fără energie electrică o bună perioadă, fapt care ne-a determinat să-l contactăm pe George Niculescu, fost prefect al Județului Constanța, actual secretar de stat în Ministerul Energiei. Acesta, la curent fiind cu știrea inițială, a ținut să îndemne la calm, spunând că știrea este mai mult decât vagă, nefiind pozitionată în nici un fel în timp.

Bineînțeles că există pericolul unui ”blackout”

”Bineînteles că există pericolul unui ”blackout” dar e nevoie de un cumul de foarte mulți factori ca să se întample lucrul acesta, eu nu aș vrea că lumea să se alarmeze , de aceea am ales să ies și pe un post național, în ideea de a clarifica cât de cât lucrurile. Dacă este o știre sau ipoteză iminentă trebuie poziționată în timp, dar să vorbești la modul general că va fi un „blackout” în următorii 5 ani, e relativ, lucrurile acestea trebuiesc digerate puțin și tratate cu profunzime”, a declarat pentru Replica George Niculescu, secretarul de stat al Ministerului Energiei, fiind o figură care inspiră încredere printre constănțeni.

Acesta a făcut precizări și despre sistemul energetic național, în ceea ce privește securitatea aprovizionării cu resurse, atât gaze naturale cât și energie electrică, unde nu sunt probleme, sistemul energetic fiind pregătit să depășească perioada de iarnă cu vârfurile mari de consum.

G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cainii latra.... blocul de langa lupoaica se finalizeaza
1
1
ne-a lamurit de ne-a umplut de sange
7
0
Aparatul de propaganda mondiala scoate covid, blackout ,criza alimentara ca oile sa fie speriate si sa nu iasa in strada
5
3
El si-a luat generator si are lumina de la prea tarii
3
1
georgel baiatule , tu esti in bezna de cind te ai nascut !
16
1
E baiat destept si cu mult bun simt !
2
16
alt papagal nu ati gasit sa intrebati?
20
2
daca este stire falsa, de ce dati pe piata asemenea grozavie? ca sa inspaimantati oamenii. de ce nu sunt sanctionati cei responsabili de isterie?
13
3
E si vreun specialist asta de isi da cu parere?baaaa trezeste-te ca te tot faci de kkt
20
1
George Niculescu, secretarul de stat al Ministerului Energiei, fiind o figura care inspira incredere printre constanteni....Afar de faptul ca e un tip politicos....
9
1
CITEVA RINDURI FARA CAP SI COADA, FARA NICI UN INTELES, NU EXPLICA NIMIC!
15
2
Ce sa stie George? Un sclav politic.
28
2
Este ultima persoana avizata de pe glob! Cand nu mai ai ce scrie vorbeste cu George?
37
2
Mananci rahat,Constanta a cerut de la guvern 57.4 milioane din cate stiu doar pentru incalzire iar voi dati din umeri.
22
1
figura care inspira incredere printre constanteni....HAHAHAHAHA
41
2
De unde dracu sa stie, omu' a fost patron de spalatorie auto, si voi sunteti nebuni
58
4
trebuiau sa le cheme pe maimutele din consigliile de administratie,amante,chelneritze,mizde,etc.Ele sigur stiau,de aia incaseaza o caruta de bani!
33
1
Georgica, ce te recomanda? Ma recomanda faptul ca o suport pe fiisa lui papu Bucovala. Adica sint un ginere ascultator.
49
3
Ce frumos este
4
16
Specialist in energie, fata de ginere parasit! Hai ma, lasa ne, du te acasa si lasa ne, esti varza totala!
45
2
Lipsa de cultura naste fantezie.
41
1
nu mai dai stiri de 2 lei, explicati si care ar fii, motivul, daca e real sau nu ..
42
2
Mai ies multe stiri destea boombastice la suprafata ? Ne mai miram ca avem atatia oameni paranoici , care au ajuns sa se teama si de umbra lor. Asa se nasc conspiratiile . Din asa zise stiri nefondate.
65
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218