REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cele mai sexy poze din autoizolare. Anamaria Prodan a renunțat la sutien, Anna Lesko gătește pe tocuri

Cele mai sexy poze din autoizolare. Anamaria Prodan a renunțat la sutien, Anna Lesko gătește pe tocuri

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 3916

Gabriela Prisăcariu, Anda Adam și Loredana Groza

foto: Instagram

E greu să stai atâtea zile închis în casă, așa că... haideți să ne mai descrețim puțin frunțile. Pe asta mizează și vedetele care își „răsfață” prietenii virtuali, arătându-le poze cu ele în ipostaze cât mai sexy, scrie click.ro.

Ana Baniciu

Cu niște colanți mulați și roz de îți iau ochii, Anda Adam și-a găsit o poziție provocatoare pe balconul locuinței ei. Bianca Drăgușanu e cu decolteul generos la vedere, în dormitor, iar Anamaria Prodan ne arată că nu o duce tocmai rău în izolare, în Dubai. O vedem mai mult la plajă, lângă piscina din curtea casei.

Anna Lesko

La cei 49 de ani, Loredana Groza ne face să aruncăm la coș toate dulciurile de prin casă, atât de bine arată, însă iată că Anna Lesko nu se mai oprește din gătit și ne reactivează poftele culinare. Iar Anna nu găteșt oricum, ci îmbrăcată în lenjerie intimă și încălțată cu tocuri. Cea mai recentă rețetă? Coaste de porc la cuptor.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, poate păstra în continuare titlul de "Miss Funduleț", căci nimic nu s-a depus pe posteriorul și pe coapsele ei. Nimic în afară de mușchi bine definiți. Vica Blochina Cristina Ștefania și Ana Baniciu completează, cu pozele lor, tabloul de vedete sexy în autoizolare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu va este rusine? Cand lumea sufera, voi mi-o dati pe asta ca umbla in chiloti si fara sutien? sau mai stiu eu cum? Chiar nu mai exista decenta? Intereseaza pe cineva, capabil de a gandi rational, ca femeia respectiva, ptr ca nu o pot numi doamna, umbla asa acum cum umbla? Ce vrea sa demonstreze? Daca are bani si-i prisosesc, sa faca un pustiu de bine si sa doneze ptr ajutorarea celor in suferinta. Imi este rusine, ptr ea! si ptr voi!
1
0
zdrenteeee
1
0
Ba parasutele dracului! Nu mai aveti pe unde sa va dezbracati, si va expuneti in public Rusine!
2
1
Toate maimutele operate si siliconate sint triste ca nu le baga nimeni in seama.Asa ca,hai cu reclama.
3
0
Noua ne place cum arata. Pot sa stea asa tot timpul.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108