REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Celzin Latif REVINE la șefia Agenției pentru Protecția MEDIULUI din Constanța!

Celzin Latif REVINE la șefia Agenției pentru Protecția MEDIULUI din Constanța!

Replica API 25 octombrie 2020 | 22:22 7275

Liberalii au decis, în urmă cu câteva luni, să-l schimbe din funcție pe directorul Agenției de Mediu, Celzin Latif. Acesta și-a căutat dreptatea în instanță și a cerut, în două dosare distincte, suspendarea și anularea ordinului de demitere. Iată că, a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

Magistrații Curții de Apel au suspendat, pe 21 octombrie, ordinul. Așa că, până la o decizie definitivă în ceea ce privește anularea actului administrativ, Celzin Latif revine pe funcție. Rămâne de văzut pentru cât timp!

Anterior demiterii, au existat tot mai multe plângeri cu privire la modul în care şeful Agenţiei de Mediu, Celzin Latif, manageriază instituţia. De altfel, încă de la începutul anului, PNL s-a chinuit să-l schimbe din funcţie pe Latif, invocând slaba activitate a acestuia. Liberalii cereau la cârma instituţiei un “profesionist”.

Precizăm că Celzin Latif a fost instalat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu sprijinul ALDE, în 2018. Înainte de numirea sa în funcţie, a fost funcţionar în cadrul Primăriei Ovidiu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Locala sa verifice petrecerile zilnice, zgomotoase ale acestui individ, de pe strada Salcamilor 19
4
1
Cum este posibil ca tatarul asta nesatul sa fie director?
7
0
Spagote, afon, urat, fitos
10
0
Primea orice atentie
11
0
Nu la Momescu ma refeream dar si acela era mult mai bun decat frustratul actual condus de femei reduse si de bucatarul don juan
3
0
Mintea nu. L ajuta, nici fizicul
22
2
spagote travestit
25
0
Sa ma cac pe pnl si limbistii lor.sugi pula impreuna cu turcu celzin cu pula belita
22
5
Suntem multi care plagem dupa Momescu. Chiar si sindicalisti. Pacat ca profesionistii nu sunt recunoscuti.
8
1
Specific romanesc! Unul care a fost numit politic a dat agentia in judecata ca a fost nedreptatit. Oare ce vina are agentia de protectie a mediului. Domnul in cauza o avea habar ce inseamna mediu? Mediu nu inseamna sa nu eliberam autorizatie pana nu primim ceva sau sa nu mancam porc.
35
1
Cel mai bun director. A batut palma cu liberalii
6
26
Liberalii cereau profesonist..si atunci de ce au schimbat un profesioniat de la Arsvom cu unul care a luat agentia pe persoana fizica..tot interesele de partid primeaza
18
0
Tine cu dintii de scaunul de bugetar! Dute si angajeazate la o firma privata daca esti asa competent.
35
0
au vazut si tonele de avize, de pe masa lui? Au vazut si programul lui de lucru, de maxim o ora pe zi?
44
0
E clar! Putem sa intram in hibernare si sa ne ridicam avizele la primavara. Semnatura lui mestesugita se imbarliga in luni de zile dar va fi cu atat mai valoroasa pentru ca e facuta de manuta lui dibace. Daca scoatem apoi la licitatie autograful lui poate avem noroc si recuperam macar un procent din spaga carata cu roaba la acest vames pervers.
42
0
Number one pe tara la halit spaga. O sa infunde puscaria mai curand decat isi inchipuie unii. Niste asa-zisi inspectori din subordine nu au dormit si nu dorm. Pregatiti-va de spectacolul ce va urma. Mai lipseste doar o picatura pana se va umple paharul si aceea va cadea de acolo de unde se asteapta mai putin. Si nu va fi singurul maturat de val cand se va porni pentru ca unii au fost si au ramas cu buzele lipite de curul lui dulce-amarui. Dar o curatenie generala nu strica niciodata ba chiar va fi binevenita.
45
0
Replica e de kkt. Stergeti comentarii. Sunt buni banii tatarului.
37
1
Celzin number one
3
47

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614