REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CERONAV a sărbătorit patru decenii de la înființare

CERONAV a sărbătorit patru decenii de la înființare

Replica API 21 iunie 2016 | 00:00 213

Aniversare

Aniversare

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a celebrat la data de 16 iunie aniversarea a 40 de ani de existență. Recepția a fost patronată de către Ministerul Transporturilor, prin reprezentantul său, Secretarul de Stat Liviu Ionuț Moșteanu, împreună cu CERONAV. La eveniment a participat, în premieră pentru România, Kitack Lim, Secretarul General al Organizaţiei Maritime Internaţionale - IMO însoţit de Frederick Kenney, directorul Departamentului de Afaceri Externe şi de Milhar Fuazudeen, șef al Biroului de Instruire Maritimă și Resurse Umane din cadrul Direcției de Siguranță Maritimă.

Au mai participat de asemenea reprezentanți ai Parlamentului României, dar și oficialități locale. Relația dintre CERONAV și IMO a fost consfințită și prin lansarea, în cadrul evenimentului, a cărții “Merchant Marine – the Story of a Silent Giant” scrisă de Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general CERONAV și prefațată de Kitack Lim, Secretarul General IMO.

„40 de ani de tradiție și profesionalism au consolidat poziția CERONAV în rândul celor mai prestigioase centre de pregătire din Europa. Alături de o echipă puternică, îndeplinim cu succes misiunea de a instrui personalul navigant în tandem cu ritmul accelerat pe care l-a impus dezvoltarea cerințelor pieței”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa.

În prezent, CERONAV asigură cu succes pregătirea teoretică si practică a unui număr de aproximativ 50.000 cursanți provenind din sectorul maritim, fluvial, portuar si industria offshore, în conformitate cu legislația națională în domeniu, reglementările internaționale și standardele de instruire stabilite de diversele organisme de acreditare, peste 90 % din personalul pregătit încadrul CERONAV, fiind angajat de către companiile de navigație din străinătate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108