REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Chesoi s-a reprofilat: și-a tras ambulanțe medicale private

Chesoi s-a reprofilat: și-a tras ambulanțe medicale private

Mirela PASCAL 29 iulie 2023 | 00:00 3635

Veșnicul țărănist, Tudorel Chesoi, care a candidat în 2020 din partea Alianței Național Țărănistă, fără succes, evident, a dispărut din peisajul politic imediat după alegeri. Omul de afaceri și ex-consilier local își vede liniștit de viața privată și de afacerile pe care le are în derulare, departe de adminsitrația locală și politica obositoare din Constanța. Pentru cei care nu știu, spălătoria Trompy și hotelul Ioana îi ocupă tot timpul din lume. Și se pare că-i merge destul de bine, dacă a ales să-și mărească palmaresul de firme, de data aceasta îndreptându-se spre domeniul medical. Chesoi și-a tras și ambulanțe private, afacere de care se ocupă fiica sa, Ioana.

Chesoi s-a reprofilat: si-a tras ambulante medicale privateTudorel Chesoi

La finele anului trecut, Tudorel Chesoi a pus bazele unei noi firme, Andalex Asist Med SRL. Adevărat, urmărește din spate bunul mers al lucrurilor, de afacere ocupându-se fiica sa, Ioana, care este și administratorul societății, fiind și unic asociat. Și îi merge destul de bine!

Chesoi s-a reprofilat: si-a tras ambulante medicale private

Ambulanțele private ale familiei Chesoi sunt solicitate la tot felul de evenimente care au loc în Constanța, la competiția de bărci de viteză din iunie, de pe Lacul Siutghiol din Mamaia, la GRILLFEST sau la Campionatul European Baschet 3×3, dar sunt solicitate și extern, asigurând transportul la cabinete medicale, clinici din țară și străinătate, sub observația medicilor sau asistenților.

Chesoi s-a reprofilat: si-a tras ambulante medicale private
Anul trecut, după doar două luni de activitate, societatea în baza căreia funcționează ambulanțele familiei Chesoi a avut cifra de afaceri 0, și datorii de  121.432 lei.

Chesoi s-a reprofilat: si-a tras ambulante medicale private
Cât despre o eventuală revenire pe scena politică, umblă vorba prin târg că Tudorel Chesoi nu a renunțat la visul de primar al Constanței, pregătindu-se intens pentru o nouă luptă acidă la alegerile din 2024.

Chesoi s-a reprofilat: si-a tras ambulante medicale private

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care îl tot criticați pe acest om care dă de muncă la zeci de oameni nu faceți altceva decât să vă arătați frustrarea din voi și răutatea.Am ajuns atât de răi noi oamenii în ziua de azi, încât atunci când unui om îi merge bine deranjează și aruncăm cu vorbe urate !
5
0
e pe mana cu hotul de duda dan ,actual pulitist local in ovidiu
0
1
mai bine isi cumpara doua strunguri ..........doar la asta se pricepe
1
0
Are de 100 de ani ambulante private
1
0
Ai o afacere ,iti merge bine ,de ce vrei sa-ti complici viata prin administratia locala ? Cel mai clar si viu exemplu este actulalul Primar , in loc sa stea linistit si sa-si manance pensia aia mare , el ce face ? Incurca pe toata lumea ,s-a incurcat si pe el , si probabil ca o sa mearga si la puscarie ! Pentru ce ?
1
0
se apropie alegerile, apare si porcusorul isteric!
2
2
A facut plata?
3
1
Stelian (telefon mobil 0720.857.318) este cel mai bun angajat. Ii acord 99 de puncte din 100! Ce sa intreprinda pentru a merita 100 intreg? Mai putin pufait langa clienti! Deci, chiar daca te plictisesti, nu o arata! Musca-te de limba! Indura! Du-te in alta zona, la care nu au acces clientii, si urla cat vrei acolo, descarca-te! Mai putina manifestare a nerabdarii! Empatie arati suficient. Prompt esti, n-am ce zice, nu am ce acuza. Doamne, fereste! Te rog sa intelegi ca cei care apeleaza la serviciile voastre sunt oameni aflati in pragul disperarii! Oameni care nu mai au solutii pentru ei sau pentru cei apropiati. Intelege-i! Gandeste-te ca, peste 20 de ani, vei fi in locul lor! Cu tot antrenamentul tau de handbalist, cu toate exercitiile pe care le practici! Cunosc caz concret de culturist celebru, care, dupa 40 de ani de cariera, este acum impins cu caruciorul... Asta este viata! Fii om cu oamenii! Vei primi pe masura!
5
1
Un strungar de kkt, bețiv ordinar, mereu cu gura mare, a lins în gaozz mult și a furat mult.. Pe scurt o jigodie de om.
6
4
O mizerie de articol... omul are serviciu de ambulanta privata de multi ani! Articol platit!
17
1
Normal ca totul infloreste cand esti protejatul unui p******r. Dar asta nu cred ca e un secret. Hehee
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468