REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Chinurile prin care a trecut bărbatul omorât în baza sportivă din Mamaia

Chinurile prin care a trecut bărbatul omorât în baza sportivă din Mamaia

Virgil STOIAN 27 iulie 2023 | 11:14 6513

Un bărbat a fost găsit decedat în dimineața zilei de miercuri, 26 iulie, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia. Este vorba de un bărbat de 69 de ani, polițiștii deplasați la fața locului constatând faptul că acesta prezenta urme de violență. Bărbatul care ar fi comis fapta, fiind vorba despre Ionel Toma, este acuzat de  săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi a fost reţinut pe timp de 24 de ore. Victima a trecut prin chinuri inimaginabile, fiind bătut, înjunghiat și apoi incendiat de Ionel Toma.

Chinurile prin care a trecut barbatul omorat in baza sportiva din Mamaia

 Prin ordonanţa din data de 27 iulie 2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T.I.M., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02:30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, în scop de răzbunare, la baza sportivă TENIS CLUB MAMAIA - BAZA NEPTUN din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima STOICA GHEORGHE, în vârstă de 69 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un șnur, i-a înfipt un cuţit în gât (cuţit găsit în gâtul victimei), iar în final a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III și IV pe circa 30% din suprafața corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferințe puternice și prelungite.

În cursul zilei curente procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeule,cât de rău să fii.
1
0
TIR ul e pe banda lui,evident.
0
0
de ionel asta la 3 dimineata si a ars cuminte" doar el. pai cum dracu avea arsuri gradu 3-4 si nu a avut loc un incendiu? care putea fi vazut si simtit usor. ardea in taina????
1
0
SA TI-O BAGI IN GURA LU c***a DE MATA SI-N TOATA FAMILIA TA AVORTONULE
1
1
asta se duce multi ani pe camera la puscarie, ia maxim
2
0
Sa va ia Fagadau, Mazare si Constantinescu la muhe ca tare va place sa le sugeti pwola. 20 de ani s-au c***t pe orasul asta de p****i si lenesi ce sunt. Exact ca constantenii. Ne-a intrecut Vasluiul si Tecuciul din cauza administratie de familie de mahedoni. Ce treaba are Chiti? Face mai mult si pe termen lung deacat toti mahedhonii care nu gandesc dincolo de turma de oi de la Baia.
8
3
Baga-mi-as poala în fam ta și în pensia ta milog ordinar.mars la munca
6
0
O gutuie cu lamaie sa nu îți fie greata.
9
2
vand oua de gasca...
3
1
Tot ce se înâmplâ în acest oraș blestemat ..constanța are legâtura cu hoardele de nenorociți din henri coandâ ...acste hoituri umane au dstrus tot ...tot ce se întâmplâ râu are legâturâ cu ei , singura soluți viabilâ este deportarea în regim de urgenta în india ..irak ..egipt etc.
21
1
Pentru asemenea monstri trebuie reintrodusa urgent pedeapsa cu moartea. Nu trebuie sa platim noi ca sa hranim in puscarie astfel de criminali.
48
2
De pensiile militare ce se mai aude?
4
18
Cine le face mutatie pe Constanta si ii tine pe banii nostri in henry coanda si pe semanatorului , pe justitiei , pe toti boratii? Primaria!
35
4
Băgane-am pwla in tine de ieftin frustrat
6
11
Luca e moldovan, neam de betivi, cuurve si psihopati. Ce-ar fi sa plecati din km si din poarta sase, sa va intoarceti la voi acasa la Tecuci, Vaslui, Barlad.
20
8
Bai psihopatule,ce treaba are primaria cu crima asta???asta ai inteles tu?fmm de pripas oparit
21
6
in traducere cam asta este acest oras. de aceea avem un primar nenorocit, de aceea constanta arata cum arata. pentru ca suntem salbateci si p****i
14
20
in legatura cu astfel de crime.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468