REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CHIŢAC a DESCURCAT indicatoarele de pe Tomis, ÎNCURCATE de BABU şi FĂGĂDĂU

CHIŢAC a DESCURCAT indicatoarele de pe Tomis, ÎNCURCATE de BABU şi FĂGĂDĂU

Replica API 2 decembrie 2020 | 16:42 15088

La jumătatea lunii noiembrie, cotidianul Replica de Constanţa publica într-un articol una dintre ultimele gafe făcute de fostul edil al municipiului, Decebal Făgădău, în graba sa de a “moderniza” Constanţa pentru a mai aduna câteva voturi. Mai exact, era vorba despre indicatorul montat “pe dos” la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga. Se pare că noul primar, Vergil Chiţac, şi-a trimis oamenii în teren şi au remediat problema.

Amintim că la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, lucrătorii din cadrul primăriei, care au muncit de zor la modernizarea trotuarelor, au montat „pe dos” stâlpul pe care stă scris numele celor două artere ale Constanţei. Astfel, Tomis s-a transformat peste noapte în strada Nicolae Iorga, iar Nicolae Iorga a devenit, subit, cel mai cunoscut bulevard din Constanţa, şi anume Tomis. În urma publicării articolului, în luna noiembrie, actuala administraţie locală s-a autosesizat şi a trimis oamenii în teren. Astfel, echipele de muncitori din cadrul Primăriei Constanţa au fost puse la treabă de către noul edil, Vergil Chiţac. Problema sesizată la intersecţia celor două artere rutiere a fost, în cele din urmă, rezolvată, iar indicatorul a fost montat corect.

Au montat indicatoarele „pe dos”

Printre lucrările făcute în grabă si de mântuială, constănţenii au mai descoperit, de curând, că pe bulevardul Tomis, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, lucrătorii din cadrul primăriei, care au muncit de zor la modernizarea trotuarelor, au montat „pe dos” stâlpul pe care stă scris numele celor două artere ale Constanţei. Astfel, Tomis s-a transformat peste noapte în strada Nicolae Iorga, iar Nicolae Iorga a devenit, subit, cel mai cunoscut bulevard din Constanţa, şi anume Tomis.

Greşeala nu a fost una foarte gravă, ţinând cont că şoferii constănţeni cunosc foarte bine oraşul. Însă, potrivit poliţiştilor, pentru străinii care circulă prin zonă, aceste indicatoare pot induce în eroare şi pot creea confuzii, mai ales acum când pe bulevardul Tomis au fost impuse noi reguli de circulaţie.

Citeşte şi:

Înainte să plece, BABU şi FĂGĂDĂU au încurcat INDICATOARELE de pe bulevardul Tomis

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108