REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Chițac a semnat dispoziția de suspendare a contractului de munca al lui Vlăescu

Chițac a semnat dispoziția de suspendare a contractului de munca al lui Vlăescu

Victor ROTARU 20 aprilie 2023 | 08:38 4655

Pe 22 martie a.c., Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager al municipiului Constanța. După demisia acesteia și Daniel Vlăescu și-a făcut bagajele, pe 19 aprilie primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a semnat dispoziția privind suspendarea raportului de serviciu al lui Vlăescu.

Chitac a semnat dispozitia de suspendare a contractului de munca al lui Vlaescu

După demisia Feliciei Ovanesian, iată că și apropiații acesteia au început să își facă bagajele rând pe rând. Prima a fost Liliana Adam, șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății, căreia Vergil Chițac i-a retras atribuțiile. Iată că inevitabilul s-a produs, astfel se face că pe 19 aprilie, primarul municipiului a semnat dispoziția privind suspendarea raportului de serviciu a lui Daniel Vlăescu din funcția publică de conducere de director executiv direcția gestionare, îndrumare și sprijin comunitar, gradul II, în cadrul direcției generale gestionare servicii publice, prin acordul părților.

Chitac a semnat dispozitia de suspendare a contractului de munca al lui Vlaescu

Reamintim că, pe 29 martie a.c., Daniel Vlăescu declara pentru Replica de Constanța că este în concediu, dar va reveni la birou și își va relua activitatea. ”Acum sunt în concediu medical… revin peste aproape două săptămâni, îmi voi relua activitatea”. Însă, a aruncat și o bombiță: ”am observat o activitate ciudată, în sensul că s-au făcut unele modificări în grupurile de lucru, grupurile existente au intrat într-un con de umbră”, a spus Vlăescu, fără să dea mai detalii. Întrebat dacă se așteaptă, cumva, să-i fie retrase atribuțiile, așa cum s-a întâmplat cu Liliana Adam…și alții, Vlăescu a declarat: ”Am dat concurs pentru acest post

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe nulitatea de Merla cat o mai lasi pe functie, primare?
5
0
Când corabia se scufundă, șobolanii fug. Începe să miroasă a pușcărie. Acolo o să aibă și amiralul pârât, parte de aplicații navale. O să își ia niște torpile în c*r, pe la dușuri...
5
0
Vlaescu e un om care putea face ceva pentru Constanta. Pacat. Ai ramas cu prostii Primare.
2
0
Chitac , tu cand pleci ? Du- te bă apvistule, la Eforie , sapă' n curtea mătii, i-al și pe idiotul nr 2, Leu Dan , arhitectul pulii noastre care a manglit și distrus tot în Eforie? Plecați idioților și lăsa-ți Constanta' n pace!
7
0
Urmeaza putin cunoscuta Poptile. Deja i-a fost adus om care va prelua directia de asistenta sociala .Degeaba tot se umfla in pene cu înregistrarea pe care o are cu combinatile lui Rusu. Nu o mai salveaza relatia de stapan -sclav cu Ovanesian. Oricum va i-a economicul pentru deturnarea de fonduri cu ucrainienii.
5
1
Bai Chitac, fii barbat si tu macar o data in viata si da ti demisia. Ai distrus orasul asta nenorocitule cu gandirea ta de individ care nu a facut cu mana lui nimic in viata. Stim ca ai ajuns mare amiral pentru ca "te a recomandat familia" si atat.
9
1
Mai oameni buni, constantenilor trebuie sa inteleg ca noi suntem de vina . Pai, vor sa fie primari ,consilieri , parlamentari , senatori . sa fie , fratilor dar doar cu salariul . Fara pensii . Vor pensie sa stea acasa sa-si manance pensia . Si indemnizatiile respective sa fie CALCULATE LA NIVELUL SALARIULUI MINIM. Sa vada si ei cum se traieste . Adica ce noi suntem mai p****i . Depinde ce vom alege .
8
1
Ce de supărați pe tarlaua Repulica.dar cine l-a votat pe mos Teaca?nu cumva majoritatea celor ieșiți la vot?adica si multi din crimei ce sunt îmbufnați.cand sunt alegeri stati in casa si dupa va văitați ca nu se face nimic si ca se fura.gândiți macar 1 minut in ziua alegerilor si votați cu capul.cand vi s-a spus ca o sa-l plângeți pe ginerica cu freza de tractorist aka Fagabou ati sărit ca nimeni nu poate fi mai incompetent.iaca dragii mei ca se poate.va pup de la Eforie.
5
2
se freaca pwlaaa la greu la ADI „Dobrogea” Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” o vrajeala pe bani publici pe salarii babane si frecat menta la greu daca intra DNA ul in ei sa vada ce licitatii masluite fac aia acolo e grav rau. bani publici si nu putini din taxele platite de constanteni tocati aiurea!!!
6
0
Sa ne kkm in gura te de comunist nenorocit, ție cand iti semnam demisia
9
0
de ce ati oprit caldura cand afara este inca frig si in case la fel, magarilor ?
15
0
Chitac,in primul rand, asteptam demisia ta. De prea mult timp o asteptam.
32
0
Scimbati-i si pe cei care provin din structura Mazare.
19
0
Asteptam si demisia sau demiterea golanului Mihai Lupu !
31
1
Dar pe Cocargeanu..de ce nu-l demiti..mai chitac??
23
2
Bai Chitac asta e furt din taxele statului sa halesti pensie 12000 pe luna si salariu 18000 pe luna. Furtul secolului sa te imbogatesti mos batran din taxele copiilor. O faradelege mai mare nici nu exista
19
0
Nulitate totala Vlaescu asta. Nu i o pierdere ptr. nimeni. Lasă ne, lasă ne Ca ne ai plictisit. Lasă ne, lasă ne, Ca ești un tâmpit.
13
0
cine i-a adus pe functii? degeaba ii goneste acum, orasul este ca dupa bombardament rusesc. probabil rusii au aflat de capabilul primar-amiral, au dat lovituri preventive. cind iti dai demisia, chitac? lasa orasul ptr cei tineri, nu ptr pensionarul de eforie!
19
0
Dl.Vlădescu pare un om corect si care -si respectă atribuțiile de serviu și gandește constructiv .Dl Chitac este singurul Primar care a implementat lucrari de larga avengură , pentru ca orasul sa fie bine organizat,aerisit si infloritor pentru a se vor bucura generatii de acum incolo dar pentru ca lucrarile să fie duse la bun sfarsit oamenii din subordine trebuie sa fie onești si corecti.
4
17
in ciuperci. Sunt convins ca la istetimea dlui superamiral, poate sa-si semneze propria demisie, fara sa observe. Constanta, oras blestemat...
22
0
Așa se face. Când se apropie tăvălugul faci pe oropsitul (doar ai furat destul până atunci) și te dai martir când vine noul primar. Pe urmă tragi iar tare 3 ani până se prinde ăla că nu ești altceva decât o jigodie penală și ... iar de la cap.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468