REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Chițac: Dacă tot nu mai are atribuții, Cocargeanu ar trebui să-și dea demisia. Video

Chițac: Dacă tot nu mai are atribuții, Cocargeanu ar trebui să-și dea demisia. Video

Mirela PASCAL 12 aprilie 2023 | 00:00 3199

Vergil Chițac l-a lăsat pe Florin Cocargeanu, la începutul lunii martie, fără atribuțiile de coordonare a structurilor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. De atunci, viceprimarul USR vine la serviciu, dar nu face nimic. Adică încasează salariul degeaba. Primarul Vergil Chițac îl sfătuiește să-și dea demisia.

Chitac: Daca tot nu mai are atributii, Cocargeanu ar trebui sa-si dea demisia. VideoFlorin Cocargeanu

Aflat în studioul Replica, Vergil Chițac a precizat că Florin Cocargeanu vine la serviciu, chiar dacă nu mai are atribuții. Ce face, atunci, la primărie? „Este o întrebare foarte bună. O întrebare retorică. Nu știu dacă vine. Nici nu mă interesează, din moment ce nu mai are atribuții. Ei trebuiau să iasă sau trebuia să-i facem cumva să iasă din ipocrizia asta. Nu e posibil ca tu să fii în aparatul de lucru al primarului, să fii viceprimar, să fii în echipa executivă, să dorim să facem un împrumut bancar, pentru a putea co-finanța și a plăti cheltuielile neeligibile, care ne revin la numeroasele proiecte pentru care avem semnate contracte de co-finanțare, să te exprimi cu două săptămâni înainte de față cu celălalt viceprimar că ești de acord cu împrumutul pentru dezvoltare, și în ședința de Consiliu Local să votezi invers. Să votezi așa cum ți-a spus partidul. Cu siguranță a primit direcțiuni de la partid. E limpede că tot ce am făcut și ceea ce fac în momentul de față se încadrează în protocolul politic pe care PNL l-a avut cu USR. Și nu e prima dată când face lucrul acesta. Ce s-a întâmplat acum mi s-a părut ca datul la gioale. Nu pot să spun că a încercat să mă saboteze”, a  spus Vergil Chițac.

Chitac: Daca tot nu mai are atributii, Cocargeanu ar trebui sa-si dea demisia. VideoVergil Chițac

Chițac: Cocargeanu să-și dea demisia!

”Domnul Cocargeanu își ia salariul. I-am dat atribuțiile pentru a face ceva și uitați ce s-a întâmplat. Eu sper ca lucrul acesta să fie înțeles din punct de vedere politic. Un comportament normal ar fi ca domnul Cocargeanu să își dea demisia din funcție.”, a conchis Chițac.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272