REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Christina Ich și Alex Pițurcă s-au distrat pe cinste la aniversarea micuțului Noah

Christina Ich și Alex Pițurcă s-au distrat pe cinste la aniversarea micuțului Noah

A.F. 26 octombrie 2022 | 00:00 372

Chiar dacă Christina Ich a anunțat inițial că nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă, iată că cei doi s-au reunit pentru aniversarea fiului lor Noah, care a împlinit 3 ani. Pițurcă Jr. și frumoasa influenceriță au petrecut precum o adevărată familie, cei doi având o atitudine plină de tandrețe în compania celuilalt, în timp ce sărbătoreau rodul iubirii dintre ei, pe micuțul Noah.

Christina Ich și Alex Pițurcă

Christina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși din nou împreună la ziua de naștere a fiului lor, Noah. Micuțul a împlinit trei ani, iar acest moment i-a readus alături pe Christina Ich și pe fostul iubit, Pițurcă Jr., care păreau extraordinar de fericiți să se bucure de câteva clipe minunate în familie.

Christina Ich și Pițurcă Jr. nu s-au dat în lături de la nimic pentru a fi siguri că fiul lor va avea parte de o petrecere de neuitat. Cei doi au organizat un eveniment mare la care au fost invitate vedete și copiii acestora, prietene ale Christinei Ich, cum ar fi Corina Băcanu.

Focusul petrecerii a fost interacțiunea dintre cei doi foști iubiți, Alex Pițurcă și Christina Ich, care părea a fi în relații extraordinar de bune, semn că se înțeleg la capitolul parenting...sau o fi vorba și de ceva sentimente între ei?

Cert este că influencerița și Piți Jr, au organizat o petrecere de vis pentru rodul iubirii lor, Noah, de la care nu au lipsit baloanele colorate și personaje animate, care i-au distrat pe copiii prezenți la eveniment.

Christina Ich a anunțat că s-a despărțit de Pițurcă Jr.

Christina Ich și Alex Pițurcă au început o poveste de dragoste furtunoasă în urmă cu mai mulți ani, influencerița și «băiatul rău» al Bucureștiului având o relație destul de volatilă. În 2019, Piți Jr. părea să se cumințească, după ce Christina Ich a dat naștere fiului lor, Noah. Cu toate acestea iubirea dintre ei nu avea să dureze, iar în luna octombrie a acestui an, Christina Ich a anunțat că s-a despărțit de iubit, într-o postare pe social-media.

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită", a scris Christina Ich pe Instagram, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212