REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cine este constănțeanca care face parte din echipa Nicoletei Pauliuc, președinta femeilor liberale?

Cine este constănțeanca care face parte din echipa Nicoletei Pauliuc, președinta femeilor liberale?

Andreea VREJOIU 3 aprilie 2023 | 00:00 5748

Vineri, 31 martie 2023, a avut loc Congresul Organizației Femeilor Liberale, la București. Senatoarea Nicoleta Pauliuc a fost aleasă președintele Organizației de Femei a PNL, cu 837 de voturi. Din noua echipă aleasă la nivel național, filiala Constanța va fi reprezentată de Mariana Mitra-Niță, ce a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte, conferențiar universitar doctor la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius Constanța, avocat și consilier juridic.

Cine este constanteanca care face parte din echipa Nicoletei Pauliuc, presedinta femeilor liberale?

Senatoarea Nicoleta Pauliuc a fost aleasă, cu 837 de voturi, noua președintă a Organizației de Femei Liberale, în cadrul Congresului ce a avut loc în cursul zilei de vineri, 31 martie 2023. Aceasta o va înlocui pe Florica Cherecheș, fost deputat de Bihor. "Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care colegele mele mi-au acordat-o alegându-mă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale. Votul lor mă onorează şi mă obligă să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a transforma OFL într-o structură de elită a Partidului Naţional Liberal. Le mulțumesc din suflet!", a scris Nicoleta Pauliuc într-o postare pe rețelele de socializare.

Cine este constanteanca care face parte din echipa Nicoletei Pauliuc, presedinta femeilor liberale?

Cine este constănțeanca care face parte din echipa Nicoletei Pauliuc?

În echipa noului președinte ales al Organizației Femeilor Liberale face pare și o constănțeancă, fiind vorba despre Mariana Mitra – Niţă. Aceasta este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius Constanța, încă din anul 2001 și până ân prezent, în domeniul Științelor Penale.

În perioada 2012-2016, Mariana Mitra Niță a fost ales Prodecan al Facultății de Drept, Științe Administrative și Sociologie.
În perioada 2001-2002 a fost angajată și în funcția de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.

Mai mult decât atât, femeia figurează ca avocat definitiv în Baroul Constanța, cu o experiență de 14 ani.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adică e băgată în politica și e bună și pregătită, are caracter,etc.Asa ceva nu există. Ori ești în politica,ori ești om.
2
0
O fata super pregatita si o fata care a ajuns acolo pe munca ei si truda ei.o felicit si merita mult mai mult decat este acum, dar va ajunge si mai sus, cu rabdare, sunt convins de asta Succes in tot ceea ce faci, ramai aceeasi… Spor in toate, sanatate familiei si sa auzim de bine Fermecatii sa taca !!!
0
3
O tipa super inteligenta, competenta si bine intentionata. In mod sigur asta este parerea celor mai multi care o cunosc. Restul vorbesc ca sa nu taca. Mult succes!
1
4
Are fata si stie!!!???? Ce !!???
3
1
Acest personaj sinistru...Fara nimic deosebit vrea PUTERE. Crede ca e atat de speciala ca s-a bagat in politica da de fapt e doar o profesoara de 50 de ani Fara viitor. Trist si pacat cu aceasta imfumurata. Da eh Poate sotul nr 4 o sa o ajute SA SE ridice haha ca primii 3 nu au facut nimic. Succes ca ati bagat-o in echipa pe aceasta nimeni nesuportata de nimeni din cta. BRAVO HAHA
7
1
Și eu asa da acolo ..... multa M.U.I.E !!!,
5
1
As da acolo
5
1
BOBE SI TOTI DECANII CONTROLATI DE EL SUNT MEMBRII ORGANIZATIEI PNL OVIDIUS. LA UOC ESTE FOCAR INFRACTIONAL PNL. CINE NU ESTE MEMBRU PNL ESTE PERSECUTAT, AMENINTAT SI SANCTIONAT DE PNL. PROASSTA SATULUI, RALUKA TRANDAFIR PRORECTOR PNL. VANCEA PNL. GARTU PNL. ILIESCU PNL. TOT DEPARRAMENTUL DE ACHIZITII PNL. RESURSELE UMANE PNL. STUDENTII CARE SUNT AU SEMNAT LA PNL SUNT DE NOTA 10. RESTUL DACA NU SUNT PREZENTI LA ACTIUNILE PNL SUNT PERSECUTATI ! LATRINA GALBENA PNL FOCAR DE INFRACTIONALITATE PNL.
11
2
Zi Ovidius si trage apa hahahh
13
1
Mary intră mai in față la PNL CT bagă aspiratorul și trage apa după fosilele slugi
12
0
cam multe meserii,cand mai gateste,spala creste copii,participa la sedinte dar mai ales cand mai gandeste? Cand va fi profesor universitar ce va face saraca?
17
1
Daca tara a ajuns sa fie condusa de avocati , avocati facuti la fabricile de cartoane colorate , de dupa 90! Vom avea o viata frumoasa si voioasa!
16
1
pe cind organizatia de pensionari, de pioneri?!
12
0
o alta vrajitoare, platita ca atare!
19
0
Cat este …. mitra?!
16
0
Atita veselie pe mu!stele din foto ,ca imi vine sa vomit ! Pensiii nu , salariii nu , nivel de trai scazut , scumpiri pe toate planuirile, dar pan@ramele sun vesele , huoooooooooo!
23
0
ati spus Ovidius, ati spus tot... o tara spoita de aprozare de hartii colorate.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468