REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CINE oprește DISTRUGEREA LOCURILOR de JOACĂ din Constanța?! Video

CINE oprește DISTRUGEREA LOCURILOR de JOACĂ din Constanța?! Video

Replica API 21 august 2021 | 21:47 1714

Locurile de joacă din municipiul Constanța au fost întotdeauna un subiect destul de anevoios și controversat printre locuitori. Problemele sunt de ordinul zecilor, iar multă lumea reclamă faptul că acestea sunt vandalizate și folosite în cu totul alte scopuri de găștile de tineri, în special după lăsarea întunericului, în urma lor rămânând un dezastru colosal. Acesta este și cazul unui loc de joacă situat pe strada Traian, acolo unde după lăsarea serii, acesta se umple de tineri care lasă doar gunoi și provoacă o uzură prematură leagănelor și balansoarelor.

Locurile de joacă din Constanța arată mai rău ca niciodată. Totul este un dezastru, mizerie și ambalaje aruncate pe jos, leagăne rupte, iar toate astea se cauzează tinerilor adolescenți care își petrec serile în aceste locuri. Spre exemplu, într-un loc de joacă destinat copiilor situat pe strada Traian, după lăsarea nopții, acesta se umple de tineri care lasă doar gunoi pe jos și provoacă o uzură prematură leagănelor și balansoarelor. Deși pe fiecare leagăn există o plăcuță pentru a comunica limita de greutate admisă, tinerii nu bagă de seamă și ignoră cu succes aceste lucruri. Locul de joacă arăta ca după bombardament, atunci când a fost descoperit de un locatar. Mii de coji de semințe zăceau împrăștiate pe o masă, pe scaune și pe jos.

Această situație nu este singular, de-a lungul timpului și locurile de joacă din Tomis III, Far sau Poarta 6, s-au confruntat cu astfel de cazuri de vandalism. Locurile de joacă din municipiu au devenit ținta unor astfel de „huligani” care nu au mai ținut cont că printre cei care ar trebui să beneficieze de acele parcuri se numără, poate, și copiii, nepoții, frații ori verișorii lor.

În imaginile de mai jos puteți urmări cum contribuie tinerii la degradarea locurilor de joacă.

Video:

Video 2:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pe strada Badea Cartan locul de joaca e vandalizat de...chiriasii din Henri Coanda....dezastru fac
0
0
Face orice altceva, numai de ordine publica nu se ocupa. Scopul existentei lor e de a emite amenzi pt a umfla bugetul primariei si atat.
4
0
Si pe marocanii de la far cand ii luati?
6
0
Prinde orbu scoate i ochii. Reparati si gata sunt doar suruburi si piulutze.. si sa nu uit...saibe. Mergeti la tara piticilor sa vedetzi jucarii periculoase..
0
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468