REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu: Adrian Chesnoiu a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia

Ciolacu: Adrian Chesnoiu a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 1016

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că Adrian Chesnoiu "a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia profesională", iar performanţele profesionale ale acestuia, în calitate de ministru al Agriculturii, sunt "sunt dincolo de orice îndoială".

Marcel Ciolacu

"Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionuţ Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia profesională. Performanţele profesionale ale lui Adrian Chesnoiu, ca ministru al Agriculturii, sunt dincolo de orice îndoială. Le apreciez în mod deosebit şi îi mulţumesc pentru efortul depus şi rezultatele obţinute. Am convingerea că Adrian Chesnoiu va reuşi să-şi apere cu succes onoarea şi că va reveni în serviciul public", a scris Ciolacu pe Facebook.

Direcţia Naţională Anticorupţie cere Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale faţă de un deputat din Parlamentul României, la data faptelor şi în prezent având funcţia de ministru, pentru abuz în serviciu. Surse judiciare au precizat că ar fi vorba despre ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, scrie Agerpres.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

De asemenea, el le cere deputaţilor vot pentru ridicarea imunităţii parlamentare.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a luat act de anunţul demisiei lui Adrian Chesnoiu din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wow! Voi si ONOAREA ?! Onoarea pesedistilor corupti, incompetenti si spagari! Onoarea celor mai multi penali: nastase, dragnea, mitrea, mazare, constantinescu, pintea spagara, bodog, banicioiu, ponta, firea, oprescu, felix motanu,.......etc. Toata "floarea cea vestita" a PSD "FRUNTEA"..... Rusine! Rusine! Rusine! Coruptia si INCOMPETENTA, minciuna si TRADAREA......asta va caracterizeaza, da. Spagarilor!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920