REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Guvernul trebuie să găsească pârghiile necesare să pună în aplicare legea de mărire a pensiilor

Ciolacu: Guvernul trebuie să găsească pârghiile necesare să pună în aplicare legea de mărire a pensiilor

Replica API 6 martie 2020 | 00:00 649

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că Guvernul trebuie să găsească pârghiile necesare să pună în aplicare legea privind mărirea pensiilor din luna septembrie, aceasta fiind "responsabilitatea puterii".

"Este o lege în Parlament şi a avut în momentul acela o motivare economică. (...) Este o lege, Guvernul trebuie să găsească pârghiile necesare să pună în aplicare legea. Să-şi creeze mai multe venituri. Mărirea pensiilor nu e o pomană, cum este prezentată. Este un drept al unor oameni. Dacă nu poţi face acest lucru, vii şi explici foarte clar, vii şi detaliezi. (...) Este responsabilitatea puterii. Forul cel mai mare democratic din orice stat este Parlamentul. Parlamentul este legiuitorul, Guvernul pune în aplicare. Guvernul este responsabil. (...) Alocaţiile, de exemplu, noi am fost responsabili... Au fost dublate şi le-am pus în aplicare", a spus Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Acesta a subliniat că PSD doreşte să revină la guvernare, dar numai în urma votului cetăţenilor.

"Dorim să revenim la guvernare prin votul cetăţenilor. Dacă vom câştiga alegerile din noiembrie, înseamnă că aşa au decis românii. Dacă nu vom câştiga, vom rămâne în opoziţie. Astea sunt regulile democratice", a susţinut Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai si tu o grija, o mare grija: pensiile! Vrei sa castigi voturi ?? Fa-ti ordine in partidul vostru, de ciumati, hoti si mincinosi, de SPAGARI oportunisti, aroganti si inculti.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212