REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Planul nostru nu include majorarea TVA; sub conducerea lui Orban, românii au suferit destul

Ciolacu: Planul nostru nu include majorarea TVA; sub conducerea lui Orban, românii au suferit destul

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:00 1170

Planul social-democraţilor pentru guvernare nu include majorarea TVA, iar acest plan va proteja pensiile şi va crea locuri de muncă, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al partidului.

Marcel Ciolacu

"În ultimele luni, atât în Bucureşti, cât şi la nivel regional am avut discuţii cu sute de reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului de afaceri, ai sindicatelor şi patronatelor, ai industriei, agriculturii şi educaţiei. Împreună cu ei am elaborat un set de politici publice care să înlocuiască modelul eşuat al lui Orban şi care să pună oamenii din nou pe primul loc. Planul nostru nu include majorarea TVA, pentru că sub conducerea lui Iohannis şi a lui Orban românii au suferit destul. Planul nostru este să protejăm pensiile. Unui om care a muncit o viaţă i se cuvine o pensie decentă. PNL însă vrea să taie pensiile, pentru că, după ei, tot cei bogaţi trebuie să câştige mai mult. Planul nostru este să investim în dezvoltarea regională, să creăm noi locuri de muncă prin investiţii în firme mici şi mijlocii pentru a ajuta oamenii acolo unde locuiesc. PNL vrea să ţină totul la centru pentru a beneficia doar companiile mari şi cei extrem de bogaţi deja", a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

El a adăugat că planul PSD este de a oferi asistenţă medicală oamenilor printr-o reţea de clinici de sănătate locală, "pentru a nu pune oamenii pe drumuri" zeci sau sute de kilometri pentru cel mai apropiat spital.

"PNL a lăsat românii pe cont propriu, să se descurce singuri, să se testeze singuri, să se trateze singuri acasă, nu în spitale. Planul nostru este să luptăm pentru familiile care muncesc, pentru copiii lor. Planul PNL este de a lupta pentru cei bogaţi şi privilegiaţi. PSD are soluţii, energie şi oameni capabili să pună România pe picioare în aceste vremuri de criză. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul cu care se luptă o lume întreagă. S-a văzut deja asta", a menţionat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
planul vostru include inca acordarea, contra vot, a pensiilor speciale, este singura realizare a voastra pr langa cea a detinutului draknea cu adusul mortilor la vot. Cum voi nu va mai puteti folosii de votul mortilor- veti disparea definitiv cu CCR si vocata voastra care se preteaza afi apoporului. Asa ca terminati cuminciunile, a incepout pieleanu care,atat el cat si consoarta primesc regeste bani de la voi, pentru sondajele lui, in ideea ca mai tin astfel de mojicii
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212