REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ciolacu: Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic

Ciolacu: Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic

Replica API 14 august 2020 | 00:00 1173

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis "este nevoit să mintă periodic" pentru a acoperi incompetenţa Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu

"Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor. Este guvernul său. Acest Guvern condus de Orban s-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani. Cel mai grav dintre toate, sunt lipsiţi de orice credibilitate, după modul lor de a se comporta, ca şi guvernanţi. În această perioadă a pandemiei, modul de comportament social, faci chefuri în biroul primului ministru, fără mască. Şi atunci, preşedintele ar fi avut două alternative. Să iasă şi să recunoască că acest Guvern este un eşec politic total sau să continue să încerce să-i acopere periodic, cu credibilitatea funcţiei prezidenţiale, să-i tragă după el, să depăşească aceste alegeri. De aceea şi această obsesie de a avea alegerile cât mai repede, pentru că vede că nu funcţionează acest Guvern (...) Ca să acoperi toate aceste lucruri îţi creezi un duşman imaginar sau neimaginar, tradiţional - PSD şi ataci PSD", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3, scrie Agerpres.

Afirmaţia liderului PSD vine în replică la declaraţia făcută miercuri de preşedintele Klaus Iohannis că "prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suge pulicica.
0
1
oricum tuminti de cand te-ai nascut-iti este rusine ca esti tigan?, daca iti este rusine de etnia din care faci parte, nu-ti este rusine sa latri sistematic la luna, sa minti, sa furi, sa inseli, sa faci intelegeri cu interlopii- poate va vor executa astia odata, daca v-ati folosit de ei, o meritati cu varf si indesat. Este diferenta mare intre un analfabet si un sef de tara ales democratic nu plantat ca tine. Nu va mai crede nimeni
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108