REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest Guvern al menţinerii României în criză

Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest Guvern al menţinerii României în criză

Replica API 19 decembrie 2020 | 00:02 1595

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii nu vor vota niciodată Guvernul propus de coaliţia de centru-dreapta pe care îl numeşte "al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale".

Marcel Ciolacu

"Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PSD nu va vota niciodată "acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale".

"Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!", a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că PNL, USR PLUS şi UDMR au convenit asupra structurii Guvernului şi a funcţiilor de conducere din Parlament. El a arătat că viitorul Guvern va avea doi vicepremieri şi 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, 6 de reprezentanţi ai USR PLUS şi 3 de reprezentanţi ai UDMR. PNL ar urma să deţină ministerele Apărării, de Externe, Finanţelor, de Interne, Educaţiei, Energiei, Agriculturii, Culturii şi Muncii, USR PLUS - Justiţiei, Transporturilor, Sănătăţii, Fondurilor Europene, Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, iar UDMR - ministerele Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Tineretului şi Sportului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La rahova cu toti ciolaci fierea tudosi fagadai etc
1
0
Terminati cu vrajeala cu pensiile speciale ca nu acolo sunt banii. Trebuie starpita evaziunea total din tara. Supraimpozitarea marilor averi si a multinationalelor care jupoaie tara asta si nu platesc um leu impozit
1
0
Ii dau dreptate , asa este !
2
1
ia zi ciolacule si voi pesedilor,cum e sa imprumuti tara cu 134 miliarde euro,mai mult decit valoreaza,ca sa platesti pensii specialesalarii specialesalarii nesimtite medicilor si asistoantelor??? tu stii bouare acum ca nu te mai baga nimeni in seama lamspital decind au salariile e alea imense? privatii care lemplatesc salariile nu aunici maca jumatate!banii nemunciti si imprumutati se duc in inflatie,curs mare euro lei,scumpiri imense!boare!
3
3
Marsh tigane cu bot de cal! Multa mue cu kkt tzai luat, te tradeaza dantura, dar tot nu te.ai saturat fmm de gloaba! Marsh muie zat
3
3
Este greu de acceptat ca nu mai ai nici un cuvant de spus! Cand o sa inteleaga imbecilii de psd-isti ca nu este nevoie de ei pentru formarea unei majoritati?
7
4
sa votati sau sa aprobati ceva !!! Inghititi muia luata si gata !!! De la mine acelasi cacat la lins !!!
9
5
asta este inca convins ca guvernele lor de pomina grindeanu tudose sau dancila au fost cele mai tari
5
5
Talharilor, mergeti sa-i tineti de urat lui Dracnea
8
6
Mai colacel, ti-ai dat demisia pentru a renunta la pensia speciala? Nu, deci ai mintit, la fel ca orice comunistoid!
10
6
Papagalule este corect,dar tu esti un analfabet functional,2 clase mai mult ca trenul.si care votul vostru al tuturor?mars la cacat cu incompetentii pulii
8
6
Doar daca se constituie noul parlament,nu ? Altfel fara PSD si AUR ALUPIGUS.
8
4
Cu votul nostru al tuturor nu avem nevoie de sprijinul vostru al PSD pentru un guvern.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108