REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cioloș, la Constanța: Barna este viitorul președinte al României

Cioloș, la Constanța: Barna este viitorul președinte al României

Replica API 28 august 2019 | 00:33 382

Stelian Ion, despre orașul de la malul mării: "Republica Mazăre"

Stelian Ion, despre orașul de la malul mării: "Republica Mazăre"

Membrii alianței USR- Plus, în frunte cu Dacian Cioloș (Plus) și candidatul în cursa pentru prezidențiale, Dan Barna (USR), dar și deputatul Stelian Ion și președintele filialei județene constănțene, Robert Negoi, s-au întrunit marți, 27 august a.c., pentru a susține o conferință de presă la Constanța.

”Constanța nu a fost aleasă întâmplător pentru că este un loc unde lucrurile sunt din ce în ce mai clare. Un loc unde, după o lungă prioadă de dictatură, știți foarte bine că această zonă a fost numită ”Republica Mazăre”, de dictatură a corupției, a incompetenței, a hoției. Constănțenii au hotărât foarte clar că este momentul să schimbe foaia și rezultatul de la Europarlamentare ne-a arătat foarte clar acest lucru”, a declarat în cadrul conferinței Stelian Ion.

După intervenția acestuia, Dacian Cioloș şi-a exprimat gândurile referitoare la Dan Barna și la cursa pentru alegerile prezidențiale:

”Ne aflăm astăzi la Constanța ca să vă arătăm viitorul președinte al României și să vă spunem că alianța USR- Plus are o ofertă completă pentru România, dincolo de rezultatele la Europarlamentare, dincolo de faptul că vă prezentăm astăzi viitorul președinte al României, un om tânăr, din generația celor care vor schimba România cu siguranță, indiferent cât s-ar ocupe unii sau alții. Sunt aici ca să-l susțin pe Dan, dar va continua și cu candidații pentru alegerile locale, și vor arăta că perioada medievală din punct de vedere politic, a luat sfârșit. Un președinte care va schimba România, nu cu înțelegeri peste masă și peticeli la guvernare. Vom vorbi despre competență și onestitate”, a spus președintele Plus, Dacian Cioloș.

A urmat apoi Dan Barna, președintele USR:

”Este o mare bucurie pentru mine să mă aflu astăzi la Constanța, am început în urmă cu două săptămâni strângerea de semnături, săptămâna trecută am avut un turneu prin Moldova și acum realizăm aici primul miting al USR- Plus din campania pentru prezidențiale. Și am ales Constanța pentru că aici alianța URS- plus a câștigat la alegerile europarlamentare județul, patru localități, iar acest lucru ne-a dat încredere.

Ceea ce propune această alianță este schimbarea reală de care are disperată nevoie România, acum. Suntem în campania de stângere a celor 200 de mii de semnături, vom merge cu această caravană prin toate județele României, pentru că, da, suntem o alinață care strânge semnăturile pe bune, în stradă, suntem două partide reale, cu oameni care si-au asumat implicarea” a fost discursul candidatului la prezidențiale, Dan Barna.

După conferința de presă, reprezentanții alianţei USR- Plus s-au mutat în Piața Ovidiu, acolo unde a fost organizat mitingul ce a avut în vedere atât discursul președinților de partide, respectiv Dan Barna și Dacian Cioloș, dar și strângerea de semături.

În Piața Ovidiu simpatizanții alianței s-au strâns susţinători ai candidatului, care au putut urmări un concert al "Omului cu şobolan".

Vezi declarațiile acestora în video:

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mi-e scarba de bubosul asta de Ciolos. A fost prim ministru, a facut un cacat. Mai are tupeu sa ridice pliscul acum...
4
3
Mai bine ramine lalaitul asta ca tot nu face nimic
0
3
Ahahahahaha!
2
0
Presedinte de bloc poate!
2
3
Al Asociatiei Yoghinilor din Romania,da intr-adevar este al Romaniei cu si fara Grig Bivo, cu urino terapie si vegan imbatranesc ca altii in 10 intr un an!
6
3
De ce un Presedinte apartinand unui partid politic si nu un Presedinte independent?Dupa cum a condus actualul presedinte cred ca nu e necesar si mai cred ca e posibil sa avem o surpriza placuta!!
4
3
Doi socialisti cu spate unchi prin servicii... etc....
4
2
u.s.r. o mare pacoste.u.s.r.si plus o pacoste in plus.
5
3
Daca Barna ajunge presedinte emigrez sigur
8
6
mai ramane sa puna plusul pe romanica ca-n rest suntem numai pe minus gazul la americani,apa la jidani,pamantul la straini,padurea tot la jidani dar din austria,industria la pamant deci se poate aseza firesc crucea peste tara
7
2
Sigur Barna mizeaza pe faptul ca in Romania mai sunt foarte multi tampiti care sa voteze indivizi ca el. Din fericire nu sunt atatia cat sa puna probleme si sa ajungem sa-l avem presedinte ,de care sa ne fie rusine in continuare.
6
6
Vise,taica,vise! asta a venit sa faca plaja pe banii partidului.
7
6
HaBARNAare ce vorbeste
6
6
Vai de romani cu barna ungur presedinte
8
8
au umplut Piata Ovidiu! Astia vor sa cucereasca toata Constanta!
8
0
Sobolanii rosii,sint turbati!O vor pe Veorica .Turbeaza ca nu vor mai avea ce sa toace!
6
9
Barna are contracte cu statul si nu mai conteaza nimeni se da fata virgina ca el a luat bani casa ajute oamenii..... adica oamenii lui.
8
7
Nu avem alternative, uite ce fete au si cine sunt ratati astia. Sa vina Vadim inapoi. Dan Barna fost secretar de stat la ministerul fondurilor europene acum 3 ani. A ciordit un an si a plecat. Ciolos premier 2 ani a facut praf tara, 0 fonduri europene. La constanta toti ratati de pe strada pusi in functie. Stelian Ion apropiatul lui mazare si avocatul lui presedinte USR la Constanta.
10
7
Neocomunistii isi fac campanie.Mint de sting, fete mari cu himenul de porc.
9
6
Aoleu!!! Dar de contractele alea multe cu statul pe care a incasat milioane si mai multe a spus ceva???
8
6
ai venit la cta dar ai verificat filiala locala a partidului?unde e meritocratia in conducerea filialei? cu astia vrei tu sa iei primaria cta? ma faci sa rad...degeaba au ei intentii bune daca sunt limitati...evident ca la gura nu sunt limitati, merg pe linia partidului...sa improste cu injurii, nimic constructiv
10
5
Ce Barna presedinte....inseamna ca suntem idioti sa votam un asemenea specimen .Votati -l sa ajungem ca in lumea a3a....
11
7
Daca nu va convine Barna , alegeti pe veorica si daca pana acum cu zdragnea a fot rau . Daca vom continua cu veorica prafu se va alege de tara asta . Cine sustine pas , sigur au tot interesu pentru ca se fura in draci . Altfel de ce as sustine un partid de penali si o proasta facuta gramada . Asa tot prostu stie sa huiduie si sa injure .
8
9
Huuuoooooo Barna si Ciolos tradatorul
21
11
printre ei, asa suflete nevinovate, care nu stiu diferente intre PUZ, PUD si PUG, intre CUT si POT, dar stou de la ce vin literele, nu au habar de pasii necesari in achizitiile publice, n-au un minim de cunostinte de drept administrativ sau economie, dar laaaatra ca vor sa fie primari si consilieri... ce bine-ar fi sa si iasa, sa-i vad cum scot camasa dupa aia. can't wait!
13
5
Barna nu numai ca n-o sa fie niciodata presedintele acestei tari dar n-o sa ajunga nici macar in turul doi al alegerilor!
22
9
Daca Barne iese presedinte, ceea ce nu cred ca se va intampla, faceti va provizii oameni buni ca vine foametea.
20
10
cati au fost? intreb pentru un prieten.
12
5
Bubosu dracu, turnator la secu
24
11
Daca sunteti corecti, lasati comentariile deschise si pentru stirile cu PSD-isti. Altfel, nu exista democratie. Ca sa stiti!
22
1
IL VOTEZ PE PUTIN,,ASTIA SUNT BOSCHETARI,,SUG POOOOLA.
12
10
e omul,cine sunt sobolanii,dacian,stelian samd..
12
7
Daca scapam de cap -sec iohannis si prostii de la pesede atunci tara asta poate mai are o sansa.
14
12
Ce a facut ma domnul presedinte Basescu??? Traian e cel mai bun!
5
22
Daca vor ajunge astia sa conduca Romania, ce a facut Basescu a fost minciuna! Sunt sigur ca cei care urla acum ca-i vor la guvernare, in cel mai scurt timp nu vor mai recunoaste ca i-au votat!
26
12
Sa va luam in pola pe amandoi !
20
11
A E I O U A I, cine iubeste ceea ce face, nu se balbaie din 2 in 2 secunde si aaah iiii aaa si aaa este aaa iii aaa robot infect.
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212