REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cioloș propune a treia cale: Guvern interimar + anticipate

Cioloș propune a treia cale: Guvern interimar + anticipate

Replica API 8 iunie 2019 | 04:52 397

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, joi, că trebuie încercată constituirea unei noi majorităţi care să susţină un guvern interimar până după alegerile prezidenţiale, urmând ca ulterior să fie organizare alegeri parlamentare anticipate, potrivit Agerpres.

"Eu cred că totuşi trebuie încercată constituirea unei noi majorităţi, pentru că ăsta e semnalul pe care românii l-au dat, şi dacă politicenii care până acum au luat-o pe o cale au înţeles mesajul românilor, ar putea demonstra acum că au înţeles acest mesaj prin atitudinea, comportamentul lor în Parlament. Putem avea o altă variantă, un guvern interimar care să gestioneze treburile curente ale ţării, să organizăm alegerile prezidenţiale şi imediat după alegerile prezidenţiale să accepte această majoritatea a parlamentarilor dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate. Altfel spus, să aibă curajul să se relegitimeze în faţa alegătorilor", a declarat Dacian Cioloş la Digi 24.

El a precizat că reprezentanţii PLUS sunt pregătiţi pentru preluarea guvernării, după alegerile parlamentare.

"Noi, PLUS, nu suntem în Parlament, dar în momentul în care vom fi trecut prin alegeri parlamentare şi vom fi în Parlament, suntem gata să ne asumăm guvernarea. Asta pot să v-o spun din start, că suntem pregătiţi pentru asta, că ne pregătim pentru ca în perioada imediat următoare să vorbim concret despre ceea ce intenţionăm să facem şi să continuăm să facem apel la cei care acum îi reprezintă pe români în Parlament să accepte să vină în întâmpinarea românilor, să îşi depună mandatul şi să ceară relegitimarea lor prin vot. Ne asumăm guvernarea după alegerile parlamentare", a mai afirmat Cioloş.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doctorii - salarii mari ca pleaca , asistentele salarii mari ca pleaca, cei din it- salarii mari ca pleaca, unii merg gratis non-stop pe CFR, alti cum sunt bugetarii si unii pensionari pensii mari ca li se apleaca. Numai privilegiati in tara asta. La it- sti se poate mari salariul cu diferenta impozitului , nu pierd bani dar incep sa plateasca si ei ce o fi greu? Dar revin : multi privilegiati iar noi astia unii cum am fi ingineri, contabili, constructori, vanzatori, instalatori, etc ramanem mai fraieri. Postam pe aici pe colo ..si atat.
5
0
Ce o tot dati cu bugetarii in sus bugetarii in jos ce nu va convine cel mai tare oracaie aia din IT care au salariile neimpozabile credeti ca daca vine Ciolos sau altcineva o duceti mai bine nici odata nu o sa aveti salariile ca cele din vest saraciilor de la patroni care se plang ca nu le merge dar ei sunt toata ziua prin vacante in alte tari o sa va umpleti de vietnamezi si alte saracii vb peste 3 ani o sa tipati de foame toti
2
5
Ciolos a vazut dezastrul de la ministerul finantelor, a vazut datoriile tarii la ce nivel le-a adus psd pt pomenile pe care le face de 1 an de zile, a vazut ca se strange latul, a auzit ce spune Isarescu, si s-a ingrozit. Orice zi pierduta e un pas spre prapastie. BNR anunta acum cateva luni ca ne indreptam spre recesiune. Un inconstient ca dracnea s-a facut ca nu aude. Dar uite ca exista si oameni onesti si care vor binele tarii si stoparea cat mai repede a jafului cu pomenile, cu bugetarii, cu nepotismele
5
4
se grabeste, e constient ca nu vor face nimic bun si daca nu se fac anticipate sa se profite de manipularea prostimii, pana la alegeri se ca desumfla bula pentru ca manipulatorii si-au pierdut obiectul muncii adica pe dragnea care e la puscarie! mai incearca ei cu dancile dar lumea a inceput sa se prinda ca daca vor la guvernare le trebuie un program credibil nu muie, huo si alte glumite pe fbk!
4
2
Faceti o mare greseala ! Lasati guvernul actual sa-si termine mandatul si luati o guvernare de la inceput.
2
2
Daca sunteti civilizati lasati actualul guvern sa guverneze pana la noile alegeri daca meritati. Ati mai fost la gubvernare si nu ati facut nimic .
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272