REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz

Virgil STOIAN 23 noiembrie 2022 | 00:00 644

Claudiu Palaz a venit cu chef de ceartă în Consiliul Județean și atrage atenția că ședința este în derizoriu și s-a trezit să vină cu sfaturi: ,,Nu vă transformați în Nicușor Constantinescu”. Păi cine putea să îl cunoască atât de bine pe fostul președinte al CJ, dacă nu Claudiu Palaz. Totuși, așa ceva nu se face... să transformi o ședință de Consiliu Local în circ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un repetent ,oportunist si frustat care mai e si i*******r poate ne povesteste cum s-a construit podul de la Agigea exact pe terenul care il cumparase cu cateva luni inainte si a incasat pe el 2 milioane de eur cand era el prefect Poate ne spune prietena lui Bijboaca
4
0
Omul are in spate niste sute sau mii de voturi,deci de localnici care au dorit sa aiba asa ceva in administratia orasului. Cand iei un kil de branza si constati ca pute,e nasoala,mergi la protectia consumatorului. Daca ai votat p***t si nu singular,ci in numar mare de semeni,inseamna ca ai fost naiv sau manipulat si atunci faci petitii de demitere. Daca nu faci asta,inseamna ca esti gargaragiu fraier si pe viitor vei face la fel,vei vota p***t.
1
1
PALAZ, nu uita! Tot orasul stie ca taica-tu, Dumnezeu sa-l ierte, a dat 3000 dolari sa-ti iei licenta la facultatea privata unde ai “studiat”. Din obscur consilier juridic pe timpul lui Mihaesi la Oficiul juridic al Primariei Constanta, te-a pus PSD (PDSR) secretar general in Prefectura si multi, dar multi stim, cate matrapazlacuri cu terenuri ai facut. Ies la iveala curand! Iti placeau sedintele PDSR in perioada lui Nastase, asa-i? Acum faci figuratie ca si cum esti in opozitie. Esti omul PSD, ai fost si vei ramane.
8
1
mare guguman.sufera de functii si ca nu il baga nimeni in seama.hahaha,care miscare populara,mai exista partidul asta? soarta pntcd si romania mare.
10
1
The worst fucking scum in the local Pimp City of macedonia. This little wannabe hero is the cancer of the hole fucking political corupt spectrum they created. This faghets they no like democracy , the little bitch wants to rule like their ancestors comunist dictators.
10
0
Mai Claudiule si tu esti un mare bandit.Lumea trebue sa vada ca nasu tau Deliorga sta in spatele tau el e hotu mare.
10
1
Depravatul asta a ruinat oraşul din umbră de 15 ani. Zdreanța e fratele lui Mazăre
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369