REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Codin Maticiuc a dezvăluit câți bani câștigă din podcast

Codin Maticiuc a dezvăluit câți bani câștigă din podcast

Replica API 3 februarie 2022 | 00:00 1420

Codin Maticiuc a ajuns unul dintre cele mai prolifice personaje mondene din România, după ce a înregistrat un succes uriaș cu ultima sa carte despre Nuțu Cămătaru.

Codin Maticiuc

"Fantele de Dorobanți" a profitat din plin de notorietate, iar ultimele episoade din podcastul său, "La Mijloc", au înregistrat peste două milioane de vizualizări, o cifră record printre influencerii de pe YouTube.

Codin Maticiuc a demonstrat de-a lungul timpului că este un om plin de resurse, care știe să jongleze cu mai multe proiecte în același timp. Maticiuc este nu numai om de afaceri și dezvoltator imobiliar, ci s-a făcut cunoscut și ca scriitor, regizor de film, producător și filantrop.

Recent, Codin a fost invitat la un eveniment antreprenorial dedicat investițiilor imobiliare, iar actorul și-a manifestat dorința de a se extinde în domeniu cu o inițiativă extrem de îndrăzneață.Maticiuc are de gând să facă investiții imobiliare tocmai în Dubai, țară cunoscută și ca "paradisul afaceriștilor".

La momentul actual, Codin este interesat și de rămâne în atenția publicului din România, de aceea el lucrează intens la podcastul său și se străduiește să aducă invitați cât mai interesanți.Podcastul "La Mijloc" a devenit o sursă importantă de venit pentru "băiatul de bani gata" și nu s-a sfiit să dezvăluie cât câștigă de pe urma acestui proiect.

Codin a recunoscut că într-o singură săptămână a făcut 6.200 de Euro din conținutul video pe care îl postează pe YouTube. “Luna asta până acum am încasat 6.200 de euro din Youtube!”, a declarat Codin Maticiuc.

„E un mix, clar, invitatul contează fără doar și poate, contează canalul, nu doar realizatorul, sunt niște celebrități în România care fac podcast de foarte de curând și au niște canale foarte mici. Eu sunt unul dintre aceștia, abia am făcut 100.000 de abonați!

Contează tot, contează cine ești tu, prezentatorul, în cazul nostru noi suntem doi, contează invitatul, contează canalul, contează apoi mijloacele de marketing, contează foarte multe!”, a declarat Codin Maticiuc, pentru cancan.ro, citează click.ro.

Cum a devenit Codin Maticiuc preferatul tabloidelor

Codin Maticiuc a intrat în vizorul presei de tabloid, pentru numeroasele sale aventuri cu diverse femei superbe, dar și pentru porecla "Poponeț".Tânărul afacerist a știut cum să capitalizeze de pe urma unui scurt moment de faimă. Astfel în 2014, Maticiuc și-a consolidat statutul de "fante de Dorobanți", după ce a publicat o carte în care a descris aventurile sale cu mai multe femei celebre din România, fără să dea numele vedetelor.

Codin vrea să evolueze constant, de aceea a mărturisit că în cadrul podcastului invită personalități de la care el și publicul au ce învăța.“Invit oameni de la care cred că am ce să învăț, de la care publicul meu ar avea ce să învețe și oameni care au avut un succes clar într-un domeniu. Eu nu am dat nici măcar un singur interviu până în 23 septembrie 2014, când am lansat prima carte.

Până atunci nu mi s-a părut normal să apar în fața niciunui astfel de microfon întins, pentru că nu era normal. Același lucru îl facem și noi la podcast, căutăm oameni care au făcut ceva în viața lor!”, a mai adăugat Codin Maticiuc, conform sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne dea lectii? Vai noua !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212