REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codin Maticiuc, INFECTAT cu CORONAVIRUS!

Codin Maticiuc, INFECTAT cu CORONAVIRUS!

Replica API 1 noiembrie 2020 | 00:00 1635

Încă o vedetă din showbizul românesc a fost confirmată pozitivi cu coronavirus. Codin Maticiuc, jurat în emisiunea Masked Singer, a confirmat pe pagina de facebook că s-a infectat cu coronavirus, împreună cu iubita și copiii. Iată postarea integrală:

”Nu, nu este o glumă macabră de Halloween. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta... .

Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă. În același timp as vrea sa menționez că sunt impresionat de masurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc ca astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua masuri drastice și pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti și poate îmi vor face concurența la inițiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munții de acum pentru sistemul sanitar din România.”

V.S. A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sekristmic!! a si mwereplica!!!
1
1
@asa, da e stire, acum renovarea spitalului de oncologie pentru copii sta pe bara 2-3 saptamani. @constantean, n-are lant gros si nici manele nu canta deci, nu, nu ai de unde sa-l stii.
4
1
Cine mai e si rahatul asta?A inventat prezervativul?Ce stire de cacat.
6
1
Asa....si ? E asta stire ?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108