REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Codrin Ștefănescu, ieșire explozivă după ce BEC a decis ordinea candidaților pe buletinul de vot: „Au tras la sorți până le-a ieșit Klaus pe prima poziție“

Codrin Ștefănescu, ieșire explozivă după ce BEC a decis ordinea candidaților pe buletinul de vot: „Au tras la sorți până le-a ieșit Klaus pe prima poziție“

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:55 388

Codrin Ștefănescu, foto digi24.ro

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu reacționeză, duminică, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a candidaților la alegerile prezidențiale.

„BEC a stabilit, prin tragere la sorti, ordinea candidatilor pe buletinul de vot. Si au tot tras ei la sorti pânā le-a iesit Klaus pe prima pozitie. Ca sā fie bine, sā nu fie rāu. Si sā ne intre-n ochi din prima. Simplu.”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Codrine esti tampit si de aia ai chelit. Crezi ca ai multa cultura dar de fapt ai mintea-n luna. Patriot mare tu esti precum sfecla sa traiesti. Politica ta e dura pentru ca-ti merge mintea din ... nou . Sa traiesti DOMN mare ... As mai scrie eu mai multe dar in partid la voi sunt ... multe . La toti eu le doresc sa pape de pe tron ,,regesc,,. Hai noroc si la mai mare , sa ma pupi unde nu-i soare.
2
0
te deranjeaza cumva ca v-a furat metoda?
1
0
Ti-am mai spus prostule sa te duci pe centura si sa-i dai o gura de ajutor ma-tii ca nu mai face fata la supt pouli de tir-isti! Mars dracului de aici si mananca cacat in alta parte!
0
0
stii bine ca am dreptate , esti batran basinos , se fute nevasta-ta cu cine poate , indiferent de apartenenta politica !
2
1
Probabil te referi la curvele de ma-ta si sora-ta?!
1
3
Siktir karicatura!
5
2
v-am pregatit cacatul sa mi-l lingeti postaci analfabeti muisti si prosti ! Numai cacatul ca pula i-o dau lui codrin cap de pula bleaga !!!
5
2
Romania a avut 2 razboae mondiale cu nazisti astea si noi alegem presedinte un neamt ?
5
7
mars ii spui nevestei tale cand vine dimineata acasa si fututa si fara bani !
5
6
Dar cine organizeaza alegerile ? Nu Guvernul ? .....
4
1
Tu ai tupeul sa vorbesti, rahat psd-ist? Mars dracului la tine in cotet!
9
6
dupa ce bei , ia butoiul , da-l de-a dura , apoi vino sa sugi pula ! catel klausist !
6
5
Aceste nulitati absolute nici nu trebuie sa aiba dreptul la o opinie in spatiul public. Iar noi trebuie sa renuntam sa le mai facem rating. Pansatul asta analfabet si hot, a latrat mereu fara sa stie de ce! Iesiti la vot in numar mare si o sa maturam cu leprele astea josnice. Niste gunoaie politice! Niste scursuri umane! La gunoi!
17
5
Sa ne pisham pe fata da te imbecil!
14
4
Bravo limbistul meu de voi am nevoie sa ne spele la rozeta zilnic de dimineata pana nosptea tarziu.Succesuri panaramele tin cu tot cu mine
2
20
Voi nu faceati la fel? Iliescu si psd erau mereu primii pe lista. Roata se intoarce identic, totul se plateste identic. De ce schelalaiti? Ati distrus tara si mai aveti tupeul sa comentati,si ziaristii astia corupti sa faca articole din fiecare fraza a voastra? Mars si comenteaza despre economia tarii, despre autostrazile si drumurile care nu exista dupa 30ani, si care constituie principala cauza a lipsei fortei de munca, angajatii neputand sa se deplaseze usor dintr-un judet in altul. Comentati mersul trenurilor, comentati orarul cretin al microbuzelor, caci au orare doar pana la apusul soar
21
7
Cei de pe urma vor fi cei dintai!
12
16
Pentru ca pot.. Parca asa ati spus si voi.. Si asta e abia inceputul mai latrau..
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212