REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ştefănescu: Preşedintele e obligat de lege să o revoce pe Kovesi. Refuzul nu e motiv de suspendare

Codrin Ştefănescu: Preşedintele e obligat de lege să o revoce pe Kovesi. Refuzul nu e motiv de suspendare

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 255

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri, pentru RFI, că preşedintele Klaus Iohannis este obligat de lege să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia DNA, dar refuzul său nu este totuşi motiv de suspendare.

„Vor fi comentarii foarte acide, probabil, în spaţiul public şi o să fie o nemulţumire generală şi vor fi reacţii politice, dar ăsta nu este un motiv pentru suspendare, din punctul meu de vedere, dar vă spun, aşa ceva noi n-am discutat în partid”, a declarat Codriin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, pentru RFI.

„Noi la anul vom avea un candidat, care-l va bate în alegeri pe Iohannis, care în momentul de faţă se poziţionează în mod total şi pe faţă cu statul paralel, demonstrând încă o dată că este ţinut în frâu”, afirmă el.

Codrin Ştefănescu susţine că „preşedintele este obligat de lege să o revoce pe Kovesi, pentru că în caz contrar se va declanşa un conflict juridic de natură constituţională, iar CCR va constata că şefa DNA este revocată”, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest cameleon care a fost pe rand sluga lui Vadim, Nastase, Ponta si acum a lui Livache, acest limbric care latra ca un pechinez dar nu musca. Cred ca ar fi ultima greseala a psdulu sa-l suspende de schior. Inca nu-si dau seama ca, Constanta nu mai e cu ei. Bine, limbricul nici nu stie ce vorbeste dar latra si el. Hai cu anticipatele !
0
0
In psd este o fratie a javrelor penale.
6
0
La drik bai cur pictat.
3
0
Astept cu nerabdare suspendarea psd-ista a presedintelui.Cred ca v-a fi ultimul act al lor inainte de trecerea in nefiinta!
6
0
Un scamator tinut in fata de ziaristi cu liceu neterminat
13
1
academicianule, unde-s tomurile alea cu care faci, de obicei, selfi-uri? ce-ai mai citit, ce-ai mai conspectat?
8
1
Un bubos , un rapciugos , un puchinos , un microb periculos ! Un glonte in ceafa ar reprezenta o dulce linistire ...
10
3
detasat...nu are vreun contra-candidat credibil...din pacate.Il simpatizez pe werner,e un tip discret care stie sa deschida gura cu folos spre deosebire de latraul basescu care e mai rau decat o femeie.mi-ar fi placut sa fie competitie dar werner o sa va bata la vot cam ca Latio pe stelemeaua.Noapte buna psd.
9
2
oare oamenii astia chiar cred ce spun? sau oare ce sustin este rodul unor studii elaborate de manipulare a unor mase de oameni?
10
2
Fereasca Bunul Dumnezeu sa ne ajunga cacatul la cap ca va vom vana ca pe niste porci mistreti... Cu brenekeuri javre comuniste.
15
3
niste jigodii care paradesc oamenii.Dorim moarte ptr moarte procurorilor escroci din Romania.Sa vina Rascoala din 1907 in 2018.
6
12
Ceausescu a dezvoltat ro
8
4
sa mori impuscat, tu si papagalii pe care i-ai adus, tu cu Dragnea, la DNA. Moarte voua si copiiilor vostri la toti! moarte ciumei rosii!!! moarte tsd!!! moarte psd!!!
20
1
Pe bune ? Hai ca iti trece ! Nu mor caii cind vor cainii ! E uite ca nu o sa ai nici tu si nici PENALII satisfactia revocarii !
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108