REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, din nou în atenţia consilierilor judeţeni

Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, din nou în atenţia consilierilor judeţeni

Replica API 23 decembrie 2017 | 00:15 1541

Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, a ajuns din nou în atenția consilierilor județeni, după ce, în luna septembrie a.c., aceștia au votat o nouă componență a comisiei. Decizia survenea, în luna septembrie, după ce fostul președinte, dr. Iuliana Botezatu, era acuzată de comiterea mai multor nereguli și DGASPC Constanța solicita înlocuierea ei din funcție.

În ședința de vineri, 22 decembrie a.c., un nou proiect privind modificarea componenței comisiei de evaluare a fost supus atenției consilierilor județeni. Motivul îl reprezintă cererea Ligiei Silivestru, votată ca membru în comisie în postura de reprezentant al organizațiilor non-guvernamentale, de a fi înlocuită, invocând motive personale.

Astfel, consilierii județeni au votat o nouă componență a comisiei, și anume: președinte – Victorița Iolanda Dinu, medic primar, Zitta Rozalia Popa, medic primar, Tatiana Pară, reprezentant ONG, Cristina Raluca Dincu, psiholog, Mariana Enache, asistent social.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
speram ca noua comisie sa dea certificat de persoana cu dizabilitatii reale ,nu cum stiu un caz ca face pipi noaptea in pat .sau ca are nu stiu ce boala neuro.
1
0
Sefa aia unde depui dosarul este o scroafa rea si spagara
1
0
Banuiesc ca vechea comisie a deranjat ca a acordat certificate de handicap prea multe ori noua comisie este numita politic ca sa taie drepturile bolnavilor ca tot nu sint bani la buget si vb aia noi sintem o natie sanatoasa !
1
1
O lista impresionanta, plina de "specialisti". Niste nesimtite care umilesc bolnavii
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108