REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Complicii lui Daniel Bădrăgan, zis NAS, își fac bagajele pentru pușcărie!

Complicii lui Daniel Bădrăgan, zis NAS, își fac bagajele pentru pușcărie!

Virgil STOIAN 9 octombrie 2023 | 00:00 5230

Scandalagii de la clubul Ego au fost condamnați! Doi dintre cei implicați în scandal, Daniel Bădrăgan și Adrian Gabriel Mangu, au fost condamnați, iar cauza a fost disjunsă pentru ceilalți trei, respectiv Nicolici Ion Stanciu, Sima Bebi și Matei Florin Laurențiu. Pe 6 octombrie 2023, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au dat sentința și în cazul celor din urmă. Nicolici Ion Stanciu și Sima Bebi au primit câte 4 ani și 11 luni de închisoare, în timp ce Matei Florin Laurențiu s-a ales cu 3 ani și șase luni de închisoare. Sentințele sunt în regim de detenție și nu sunt definitive.

Complicii lui Daniel Badragan, zis NAS, isi fac bagajele pentru puscarie!Daniel Bădrăgan, zis NAS

Mai mulţi indivizi care fac parte din două bande rivale au provocat un scandal monstru în parcarea clubului Ego, din nordul staţiunii Mamaia, în dimineaţa zilei de 16 august 2019. Totul a pornit de la o fată care, spuneau martorii, era iubita unuia dintre bărbaţi, însă s-a distrat toată noaptea cu cei din banda rivală. Doi dintre cei implicați în scandal, Daniel Bădrăgan și Adrian Gabriel Mangu, au fost condamnați, primul la 1 an și 4 luni, cel de-al doilea la 6 luni cu suspendare, iar cauza a fost disjunsă pentru ceilalți trei, respectiv Nicolici Ion Stanciu, Sima Bebi și Matei Florin Laurențiu. Pe 6 octombrie 2023, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța a dat sentința și în cazul celor din urmă. Nicolici Ion Stanciu și Sima Bebi au primit câte 4 ani și 11 luni de închisoare, în timp ce Matei Florin Laurențiu s-a ales cu 3 ani și șase luni de închisoare. Sentințele sunt în regim de detenție și nu sunt definitive.

Complicii lui Daniel Badragan, zis NAS, isi fac bagajele pentru puscarie!Imagini de la scandalul din parcare

Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un haos generalizat, soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane şi inducerea unei stări de temere în rândul publicului; în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deţinute în mod neautorizat.

Accidentări cu mașina

Ion Stanciu Nicolici a fost acuzat că, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, a condus autoturismul marca BMW X6, demarând în trombă din faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia, şi din cauza neatenţiei l-a accidentat pe prietenul său, O. M. G, trecând cu autoturismul peste el, şi producându-i astfel leziuni ce au necesitat 100 de zile îngrijiri medicale, după care a fugit de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului; ulterior, a refuzat solicitarea poliţiei de supunere la recoltarea de probe biologice în vederea identificării prezenţei alcoolului şi substanţelor cu efect psihoactiv, în sânge. În sarcina aceluiaşi inculpat s-a mai reţinut că l-a ajutat pe inculpatul Bebi Sima să continue privarea de libertate a persoanei vătămate C. A. B., în sensul că, după ce a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată în autoturism, a demarat şi a condus autoturismul marca BMW X6 pe ruta Staţiunea Mamaia – oraş Ovidiu, iar la solicitarea expresă a persoanei vătămate să oprească pentru a coborî, a refuzat, continuând deplasarea.

Complicii lui Daniel Badragan, zis NAS, isi fac bagajele pentru puscarie!

Femeie introdusă cu forța în mașină

De asemenea, în sarcina lui Bebi Sima s-a reţinut că a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6, a iniţiat şi a întreţinut un conflict, trăgând, în spaţiu public, cu un pistol neletal spre persoanele cu care a intrase în conflict, deţinând atât pistolul cu care a tras cât şi celălalt pistol care a fost identificat de organele de poliţie în autoturismul său fără autorizaţie şi astfel a indus o stare de temere în rândul persoanelor prezente în faţa clubului EGO.  Florin Laurențiu Matei afost acuzat că în noaptea de 15 spre 16.08.2019, în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia, prin folosirea de ameninţări – cu un box – i-a sustras persoanei vătămate M.G.S. suma de 80 de lei, şi, în dimineaţa zilei 16.08.2019, tot în faţa clubului EGO, a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti lachetii numiti interlopi , smecheri , smardoi , etc etc sunt sifoane la BCCO , daca ii pui sa scrie : "Ana are 6 mere" habar nu au sa scrie , daca ii pui sa scrie o declaratie , o scriu cu ochii inchisi
5
0
Stroe ionut tine in brate toti traficantii din cet si km 5 se crede destept foc si zice ca el e de neatins din nici o pozitie pune subalternii sa ii faca treburile murdare sa se spele el pe maini daca e ceva
2
0
Pentru golani astia ca si pentru ceilaltzi care se dau mai tari decat ei trei patru ani de pushcarie este un titlu de glorie,despre integrare in societate dupa ispasirea pedepsei care vorbeste legea nici vorba,cand vor fi eliberatzi astia vor spune:"ma ai grije cum vorbesti ca eu nu sunt daia care sa le fie frica de puscarie,dabia am iesit de acolo".
3
0
Dar problema este de ce a scos Replica articolul asta din lista ? A si platit cineva ? Si de ce nu apare articolul cu ala de a zis cum se face cu drogurile la Constanta ??? A spus baiatul de cateva zile care e mecanismul ? Pe cine protejam ? Militienii sau infractorii ? Sau in satul asta e acelasi lucru, nu mai stii care e cum si ce fel
4
1
Ce sa intre Hira … Gira intra peste nevinovati in speranta ca isi face reclama ! Dar si-a luat acum reclama cat n-o sa poata duce Mai bine zis reclamatii pentru abuzuri si toate lucurile pe care “intangibila” stie ca le-a facut ! Pentru toate “dispozitiile” telefonice pe care le-a dat !! Credeau ca numai ei asculta telefoane si pe ei nu-i asculta nimeni :)))) asa se cred militienii astia din Constanta, buricul Pamantului ! Sa fie de capul lor !
6
0
Nu mai exista un smecher adevarat in orasul asta ! doar tentative care isi dau femeile la produs
6
1
Care sunt ma smecherii adevarati? ca nu cred ca te referi la oamanii cu scoala care muncesc si castiga banii cinstit! Astia sunt smecherii adevarati ma prostule. Astia care dorm linistiti cu capul pe perna!!! Astia sunt smecherii adevarati, nu aia la care te gandesti si te refeeri tu. Aia sunt niste boraturi ordinare si scursurile societatii care nu merita nici mucii sa ii arunci pe ei. Trebuie dusi sa mai sape un canal si sa moara acolo in detentie!
8
0
astia nu au ce cauta in libertate, smardoi de 2 bani
7
0
s****n ....Hira......peste gunoaiele alea de pe atelierelor a lu Mircea Oaie.....când intrăm??? După ce se clasează dosarele...??? Droguri ..... prostituție......sau se face parte ???
7
0
Acest individ umflat cu steroizi și droguri Badragan împreună cu soția lui ..Vira,sunt cei mai mari informatori ai politiei și bcco-ului. Sifoneaza despre toți,iar ei sunt traficanții nr 1. Cum sa-ti dai iubita la produs??asa făcea Nas cu Rață.. și o considera soția lui. Acum la lăsat,când a văzut ca mu este în stare sa facă absolut mimica,decât păcatele și jocuri..în rest 0 barat. Sa saturat femeia,ea sa producă și el sa-si bata joc. Ce smecher este asta...când soția se prostituează ptr el??....un gunoi Vira pițigăiatul la fel...ce smecher este??...o zdreanta infectă,gunoi al societății. Pai voi despre zdrențe de genul asta dați articole ...??? Da-ti de smecheri edevarati..nu de femeile astea
14
2
Str0e ii tine pe toti in brate.Toti care au tatuat Omerta pe corp,intra si ies pe usa din spate a IPJ-ului.Cat de curand va trimite primul ministru corpul de control la Constanta.Atunci sa va vad!Prostitutie si trafic de droguri ca la Constanta nu vei vedea nicaieri in Romania.Se captureaza 1kg si jumatate este plasat de cei de la Bcco catre dealeri.O sa vi se infunde si voua,stati linistiti.Informatiile astea nu se plimba asa in oras de aiurea.Foc fara fum nu iese domnilor
15
1
chiar in 4-5 nu exista lege,politie ?e ca in jungla ?alooooo justitia,politia ,dormiti in bocanci?madam de la mOLDOVA ce faci ?ai venit la pol cta sa faci ce ?INFormeaza te cum sta treaba in oras ...aici nu i la vaslui sa te confrunti cu betivi .aici sunt bani grei murdari,drogalai ,prostitutie ....hai,arata ne ca nu ai facut cursuri si seminarii pe afara degeaba ..
21
0
Domni de la Diicot ce faceti dormiti? Se vand droguri in 4-5 , prostitutie...si voi nu actionati? S au va face plata si va faceti ca nu vedeti!! RUSINE
23
0
Desfiintati sectia 5 , sunt degeaba ei apara interlopii din km 4-5 . Stau la barfa toata ziua se saluta ca fratii cand se intalnesc cu proxenetii ,camatarii , dealerii de droguri din cartier km4-5 . Unii din ei doresc sa isi faca treaba dar nu sunt lasati sau se sifoneaza din interior .
32
1
Vrem ca vira sa fie spânzurat in piata ovidiu Și un 16 pt prostii care sunt in secția de politie :Are un pistol in torpedou fără permis port arma ,sta pe amurgului la blocul de la sosea cu încă 2 bulangii. Are un acolit robert bld,face plecări destul de des in Anglia sa verifice târfele ca sa ia banii Cash sa nu primească transferuri pe Western sa îl depisteze
25
0
Și vira care încă vinde droguri la chioșc in piata 4-5 ,la școala 37,la Marga, si mai ales la Viking gym încă e liber,are acoliții lui blonzi care și-au bagat nevestele sa le fwta alții ca ei nu mai sunt in stare la cât testosteron au bagat in ei,vira oricât testosteron ai bagă in tine tot vocea aia pițigăiată o ai,procurorii sunt Ocupați sa aresteze babele cu pătrunjel sa le cheme la procese,vai de constanta noastră
33
0
Grasule din dosarul asta ai scapat ca prin urechile acului. E un Dumnezeu sus. In loc sa multumesti, ti ai batut joc de oamenii care ti au fost alaturi. Mult noroc sa scapi acum de droguri hehee.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468