REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Concertul susţinut de Elton John la Glastonbury, vizionat de 7,3 milioane de telespectatori

Concertul susţinut de Elton John la Glastonbury, vizionat de 7,3 milioane de telespectatori

A.F. 29 iunie 2023 | 00:00 339

Concertul spectaculos susţinut duminică seară de cântăreţul Elton John la Festivalul Glastonbury, ultimul show al artistului în Regatul Unit şi care a inclus hituri precum ''Tiny Dancer'', ''Rocket Man'' şi ''Your Song'', a fost vizionat de 7,3 milioane de telespectatori, potrivit Reuters.

Concertul sustinut de Elton John la Glastonbury, vizionat de 7,3 milioane de telespectatoriElton John

Elton John, în vârstă de 76 de ani, unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile, nu va mai susţine turnee după finalizarea seriei sale actuale de concerte şi a ales faimoasa scena Pyramid de la Glastonbury pentru a-şi delecta pentru ultima dată publicul din ţara sa natală.

Alături de cei peste 100.000 de spectatori prezenţi la Worthy Farm duminică, 7,3 milioane de persoane au urmărit show-ul cântăreţului britanic la postul de televiziune BBC, o audienţă mult mai mare decât cei 2,5 milioane de telespectatori care au vizionat anul trecut concertul susţinut de Paul McCartney la Glastonbury, care a fost televizat cu un anumit decalaj.

''Oh, uau! N-am crezut niciodată că voi cânta la Glastonbury. Dar iată-mă aici'', le-a spus Elton John spectatorilor prezenţi la concertul său de duminică seară.

''E o seară foarte specială şi emoţionantă pentru mine pentru că e posibil să fie ultimul meu show în Anglia şi Marea Britanie'', a adăugat starul pop.

Într-un costum auriu, accesorizat cu ochelarii săi emblematici, artistul britanic a interpretat hituri precum ''I'm Still Standing'' şi ''I Guess That's Why They Call It The Blues'' într-un recital evaluat cu cinci stele de cei mai mulţi dintre criticii muzicali.

''Glastonbury a scos cu siguranţă ce-i mai bun din Elton John'', au scris jurnaliştii de la The Times.

Potrivit cotidianului The Guardian, spectacolul a fost ''miraculos'' şi a reprezentat ''un moment din istoria rockului''.

Elton John mai are programate doar câteva concerte din turneul său de adio, pe care le va susţine în săptămânile următoare în Franţa, Elveţia, Danemarca şi Suedia.

De-a lungul uneia dintre cele mai strălucitoare cariere din industria de divertisment, artistul britanic a vândut peste 300 de milioane de discuri în lumea întreagă, a fost recompensat cu cele mai importante premii din industria muzicală şi a strâns milioane de lire sterline pentru a susţine lupta globală împotriva HIV/SIDA, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
porcului asta, e o rusine pentru umanitate
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468