REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CONDAMNAT la doi ani de închisoare, după ce a LOVIT un pieton. Nu l-a văzut pentru că vorbea la telefon şi îşi citea corespondenţa!

CONDAMNAT la doi ani de închisoare, după ce a LOVIT un pieton. Nu l-a văzut pentru că vorbea la telefon şi îşi citea corespondenţa!

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 329

A fugit de la locul accidentului, fiind prins în trafic!

A fugit de la locul accidentului, fiind prins în trafic!

sursa foto: Daily Express

Vorbea la telefon şi citea un email, moment în care a lovit un pieton! A fugit de la locul accidentului, iar acum şi-a aflat pedeapsa. La data de 12 decembrie a.c., un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, dinspre strada Mihai Viteazu către strada I.G.Duca, pe banda nr. 2, iar la marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Sabinelor, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

După producerea accidentului conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior în trafic pe str. Radu Calomfirescu, de către o patrulă a Secţiei 1 Poliţie Constanţa. Audiat în cursul urmăririi penale, inculpatul a declarat că vorbea la telefon și citea un e-mail în momentul în care a lovit pietonul, însă a auzit un zgomot în partea lateral dreapta a mașinii, dar și-a continuat drumul. A mai precizat că s-a uitat în oglinda lateral stânga a mașinii dar nu a observat nimic iar vizibilitatea în oglinda central și cea dreapta îi era obturată de niste cutii și plinate pe care le transporta. A mai precizat în declarația data în calitate de suspect că și-a dat seama că a lovit ceva dar nu a știut ce, continuând deplasarea, fiind ulterior oprit de organele de poliție în trafic. A crezut că zgomotul a fost cauzat de cutiile din portbagaj și că nu a remarcat că a accidentat pe cineva, invocând că s-a aflat în eroare cu privire la situația de fapt. Instanța a constatat că nu se poate reține eroarea ca și cauză de neimputabilitate, având în vedere că avea numai o îndoială cu privire la existența accidentului de circulație, neaflându-se într-o eroare invincibilă care să poată conduce la neîntrunirea elementelor constitutive ale infracțiunii. Bărbatul a fost condamnat la doi ani cu suspendare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca toti putoii ratardati,semianalfabeti au obtinut cum au otinut permisul de conducere!!!
5
0
Doi ani cu suspendare si interzicerea pe viata a dreptului de a mai conduce pentru ca dupa ce a lovit un om a spus ca nu si-a dat seama dar nici macar nu a oprit sa vada ce a lovit.
1
0
Maimuta citea email,cu livrarea de banane,ce importanta avea un pieton,putea si el sa astepte nu ?;de ce nu spuneti functia maimutei,politist,judecator,procuror,ca daca era un rupt in cur Poarta Alba scria pe el,rusine justitiei si judecatorului care a dat sentinta cu suspendare,data viitoare mata sa fie pe strada si sa vina maimuta si sa nu o calce,sa o futa!
4
0
O lipsa totala de respect fata de pietoni. Merita pedeapsa pe care o primeste.
3
0
Mama ta sa ia 5 ani ca iti violeaza copii
0
3
La fel ca Huidu
7
0
trebuia cel putin 5 ani cu executare nu 2 ani cu suspendare . justitie de tot kkt
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218