REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Conducerea judeţeană a PNL Constanţa, prezentă la depunerea listei lui Chiţac pentru Consiliul Local

Conducerea judeţeană a PNL Constanţa, prezentă la depunerea listei lui Chiţac pentru Consiliul Local

Replica API 26 aprilie 2016 | 00:30 304

PNL Constanţa susţine puternic candidatura lui Vergil Chiţac și a consilierilor liberali la Primăria Municipiului Constanţa

Echipa propusă de Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal a depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral Municipal Constanța. Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a fost însoțit de liderii PNL Constanța, în frunte cu preşedintele Gheorghe Dragomir.

„Echipa Filialei Constanța a Partidului Național Liberal se prezintă foarte bine înainte de aceste alegeri. Suntem încrezători în forțele noastre, suntem foarte bine organizați și am venit aici, împreună, pentru a transmite susținerea și sprijinul necondiționat pentru candidatura domnului Vergil Chițac și a echipei liberale pentru Primăria Constanța”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

La eveniment au participat, alături de președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, prim-vicepreședinții PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu și senatorul Puiu Hașotti, secretarul general Septimiu Bourceanu, vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, Cristy Remus Baisan și George Muhscina, membri ai BPJ al PNL Constanța și, nu în ultimul rând, majoritatea celor care vor candida pentru CLM Constanța.

„Partidul Național Liberal are o susținere puternică în Constanța. Muncipiul trebuie să revină pe mâini bune, cu o administrație altfel, care să ne dea șansa să transformăm Constanța într-un oraș puternic din toate punctele de vedere: social, economic și cultural. Avem încredere într-o echipă nouă, formată din profesioniști, din oameni cu voință, ambiție și putere”, a declarat vicepreședintele liberal Robert Boroianu.

Menționăm că numărul de semnături de susținere strânse de echipa PNL pentru candidatura la funcția de primar a președintelui Organizației municipale PNL Constanța, Vergil Chițac, și pentru lista de consilieri municipali liberali depășește 11.400.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108