REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Confruntare PSD – PNL la Mereni: viceprimarul, Dumitru Guriță, mutare previzibilă

Confruntare PSD – PNL la Mereni: viceprimarul, Dumitru Guriță, mutare previzibilă

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 2672

Situația din comuna Mereni, județul Constanța rămâne una destul de delicată, mai ales în contextul unui an alectoral și a unor alegeri locale care bat la ușă. Viceprimarul, Dumitru Guriță, se judecă cu actualul primar, Silviu Florentin Gărea pentru a primi contribuțiile sociale.

Totodată, am aflat că actualul viceprimar, Dumitru Guriță, până în prezent aflat în ALDE, va face o mutare liberală, spre PNL, la fel cum a făcut și senatorul Ion Popa și mulți alții. Viceprimarul se va lupta cu primarul, Siviu Florentin Gărea, din partea PSD. Astfel, va fi un duel clasic al clasei politice românești: PSD vs PNL pentru Primăria Mereni. „Voi candida pentru Primăria din Mereni din partea PNL. Facem alianțe cu cine putem în teritoriu. De un an de zile sunt în discuții cu PNL, iar acum am luat decizia să mă alătur lor. La ALDE Constanța era o situație mai precară. Referitor la relația cu actualul primar, discuțiile sunt când calde, când reci.Nu avem un dialog permanent. Încă mai are să îmi dea din salariu, nu mi-a plătit contribuțiile sociale pe anul 2017, 2018. M-am judecat în instanță, mi s-a dat o parte din bani”, spune viceprimarul. Dumitru Guriță anunță că mai sunt și alte persoane care încă nu și-au primit banii de la actualul primar. „Mai multe persoane sunt în aceeași situație ca mine, de a primi bani. Este vorba și de cei care au lucrat la primărie și nu numai. Sunt oameni care s-au judecat cu primăria și au câștigat. Sunt sume destul de mari pe care oamenii trebuie să îi primească. Este vorba de 24.000 de lei. Acum m-am adresat din nou instanței, deoarece nu mi s-au plătit contrbuțiile sociale timp de mai bine de un an”, a declarat Dumitru Guriță.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred asa ceva, cum sa lase domnul Chiriac sa il conduca un om care nu are nici-o treaba cu administratia publica, dn Viceprimar nu a realizat nimic la el acasa,dar apoi sa conduca o comunitate, am sa urmaresc situatia, daca iese primar, viceprimarul, ajungeti de rasul judetului!
11
1
In constanta si mamaia au disparut terenuri pe fata nu face nimeni nimic
5
0
Mereni si prea putin despre ce se intampla la 8 km distanta. Comuna Baraganu condusa de FAMIGLIA NEAGUE TITU. Acolo situatia este critica. Nevasta infractorului dovedid Neague Titu este primarita iar presa tace si se face ca nici nu a auzit de aceasta comuna.manevre cu terenuri sute de hectare disparute samd iar voi ii dati cu mereniul. Probabil nu aveti voie sa scrieti, este domnule jurnalist Petrut ? Daca scri ceva zbori din redactie..... a mai marea redactie
6
0
Pai numai hoti in primaria aia si scapa nepedepsiti ca Iulian Olteanu si amanta lui secretara rusine sa va fie
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108